TORNAR

El presentador del TN Migdia, Carles Prats, ofereix la conferència “Què ens hi juguem, a Europa?” a l'Ateneu

L'acte tindrà lloc a la sala LAB a les vuit del vespre

cultura
Dijous, 22 maig 2014. 15:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La conferència "Què ens hi juguem, a Europa?" serà aquest dijous la carta de presentació de la demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes a Igualada. L'acte tindrà lloc a la sala LAB de l'Ateneu Igualadí a partir de les 8 del vespre, i comptarà amb la presència del conductor del TN Migdia de TV3, Carles Prats, la presidenta del Col·legi, Neus Bonet, i el president de la demarcació Catalunya Central, Gonçal Mazcuñán.

El periodista Carles Prats, vocal de la junta de govern del Col·legi, explicarà en un format similar a les rodes de premsa els punts més importants de la Unió Europea. La seva experiència professional com a corresponsal a Brussel·les li ha servit per conèixer part dels estira i arronsa que sovint practiquen els eurodiputats i els comissaris. Amb més d'un 70% de la legislació que ens envolta en el dia a dia decidida des d'Europa, les funcions i les decisions preses per les institucions europees continuen essent desconegudes per la majoria de la població. L'acte tindrà lloc a la Sala LAB de l'Ateneu Igualadí, a partir de les vuit del vespre.

Cicle “El periodisme, avui”

Aquesta activitat forma part del cicle “El periodisme, avui”, organitzat per diferents entitats igualadines, que es clourà el proper dilluns, 26 de maig amb el debat “Present i futur dels mitjans de proximitat”. A partir de les vuit del vespre, el bar L'Acústic comptarà amb una taula rodona amb representants de Canal Taronja, anoiadiari.cat, infoanoia.cat, La Veu de l'Anoia, Ràdio Igualada, l’Enllaç, Regió7 i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

La nova demarcació del Col·legi de Periodistes

La demarcació de la Catalunya Central engloba les comarques de l’Anoia, el Bages, el Berguedà, la Cerdanya, Osona i el Solsonès, i neix amb la voluntat d'apropar el Col·legi i les seves activitats als periodistes, tant als que estan col·legiats com a la resta. També té la intenció d'aportar eines útils als professionals de la informació per poder millorar en l'exercici de la seva feina, a la vegada que pretén ser un col·lectiu obert a tots els periodistes i a totes les persones que es relacionen amb el fet informatiu.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.