TORNAR

Mercadona obre avui el seu primer supermercat a Igualada

La nova botiga, ubicada a l’Avinguda Catalunya, ha suposat una inversió de 3 milions d'euros

economia
Dijous, 22 maig 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El nou supermercat Mercadona a Igualada, ubicat a l’Avinguda Catalunya, obre avui les portes. La instal·lació d’aquesta botiga ha suposat una inversió de 3 milions d'euros i compta amb una plantilla de 37 treballadors.

La façana del nou supermercat

El Mercadona està ubicat a l'Avinguda Catalunya

La nova botiga, la primera que Mercadona obre a Igualada, compta amb una superfície de sala de vendes de 1.600 metres quadrats, on s'ubiquen totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, peixateria, perfumeria, alimentació envasada, begudes, drogueria, forn, fruita i verdura. Així mateix, la botiga disposa de zones de descans i vestuaris pels treballadors i incorpora una sala de formació també destinada a la plantilla.

L’horari d’obertura al públic de la botiga és de dilluns a dissabte de 09:15 a 21:15h. Per tal de facilitar la compra a tots els clients que es desplacin en vehicle privat, disposa d’un pàrquing amb 170 places d’estacionament. A més, Mercadona ha habilitat el seu servei a domicili i la compra on-line a través de la pàgina web www.mercadona.es.

D'altra banda, cal destacar el caràcter ecoeficient del supermercat que incorpora un conjunt de mesures (instal·lacions de recuperadors de calor, il·luminació més eficient, temporitzadors, portes automàtiques i sostres més baixos per mantenir la temperatura) que redueixen fins a un 20% el consum energètic.

Els clients de Mercadona es beneficiaran de la política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos) que la companyia utilitza de manera exclusiva i que consisteix en garantir el menor preu unitari dels productes amb la millor qualitat. La finalitat és mantenir l'aposta de Mercadona per oferir als seus clients més qualitat per menys preu.

Mercadona té 206 botigues a Catalunya i una plantilla de 10.552 persones. Així mateix, la companyia manté una relació comercial amb més de 1.800 pimes d’arreu del territori i realitza compres a proveïdors catalans per valor de 3.309 milions d’euros l’any.


10 Comentaris

P

Pol

Igualada

22 de maig 2014.22:12h

Respondre

Josep, barreges coses. Internet és només una eina. Hi ha gent que desenvolupa tecnologia o serveis entorn a Internet i n’hi ha que n’exploten la possibilitat per aprendre i ampliar el seu... Llegir més coneixement. Tu decideixes si amb els teus hàbits de consum ajudes o no al comerç local, aquest és el debat en aquest cas.

j

josep

igualada

22 de maig 2014.18:32h

Respondre

si el que ho ha estudiat diu que no li sembla bé, llavors potser és interessant i tot, a mi tampoc em sembla necessari tan internet a tot arreu però n’hi ha que aquest negoci els hi va de... Llegir més meravella oi?

c

carivenys

igualada

22 de maig 2014.16:58h

Respondre

Tothom es lliure d’anar a comprar on vulgui, i tant !!
Peró es important saber a quin tipus d’empresa estàs donant negoci de manera habitual. Mercadona es una empresa propietat bàsicament de... Llegir més dues persones: Juan Roig Alfonso i Hortensia Maria Herrero Chacón (la seva dona), es a dir es tracta d’un negoci familiar de dimensions colosals i amb una gestió no absenta de molts conflictes laborals i amb una aportació a la societat bastant dubtosa.

Consulteu les noticies de les aportacións de diners a la Fundación FAES i la no calaboració amb els Bancs d’Aliments fins que va ser denunciat en el programa de Salvados:

http://www.vilaweb.cat/noticia/4170888/20140203/president-mercadona-admet-haver-donacions-faes.html

http://www.formulatv.com/noticias/28332/tras-salvados-mercadona-formaliza-colaboracion-bandos-de-alimentos/

Que cadascú faci el que pugui, peró jo no seré mai un client de Mercadona !!

Salut.

T

Toni

Igualada

22 de maig 2014.14:36h

Respondre

Doncs jo que voleu que us digui, com més oferta tinguem per poder triar la nostra compra, molt millor. Les marques a mi m’importen ben poc. Amb els sous escombraria que tenim la majoria de... Llegir més persones s’ha de mirar la pela. I Mercadona no és una cadena barata, però sí té una relació qualitat preu força competitiva.

p

pep

odena

22 de maig 2014.14:15h

Respondre

Albert Camps?.......i despres dius....això ja us ho asseguro jo mateixa ¡¡
oh ets TRANS? o set veu massa el lleutó.
Com deus ser trans i aixo et destirota.pixes fora de test.
Anims i hormones

m

maria

igualada

22 de maig 2014.13:44h

Respondre

Us heu deixat que mercadeja subvenciona la faes. A partir d’aquí que cadascú faci el que vulgui.

R

Ricard Espelt

22 de maig 2014.10:30h

Respondre

Segons el meu punt de vista (i la meva investigació), una mala notícia pel desenvolupament territorial de la zona. Almenys, des del punt de vista de consum agroalimentari.

A

Albert Camps

22 de maig 2014.09:30h

Respondre

Però han pagat per aquesta notícia o és de franc?

A) SÍ: escriviu-ho a l’encapçalament, siusplau, que es tracta d’un publireportatge, en lloc ”d’actualitat”, i no ho poseu com a... Llegir més primera notícia.

B) NO: ostres, no us feia tan rucs i tan llepes.

Mira que m’agafava aquesta nova etapa del diari amb il·lusió i tot. Que poc m’ha durat, tu, i a més amb un dels temes candents a la ciutat. El que no és de franc és prendre el pèl als lectors, això ja us ho asseguro jo mateixa. Aneu fent.

J

Jordi

Igualada

22 de maig 2014.08:30h

Respondre

Senyor Jaume Rodríguez Enrich, el Roges forma part de la cadena spar, empresa multinacional holandesa gestionada via franquícia per Miquel Alimentació Grup (de girona crec). Si vols comprar... Llegir més productes provinents de Miquel però no vols que part dels diners vagin cap a Holanda o a grans corporacions sempre pots anar al Supermas.

Estic d’acord amb tu que comprant el necessari, es gasta molt menys.

Salut!

(Senyors i senyores del supermas, tinc descompte per la propaganda?)

j

jaume rodriguez enricch

igd

22 de maig 2014.07:33h

Respondre

La multiplicació dels grans superfícies entenc que empresarialment parlant com el miracle de la multiplicació dels pans i els peixos incomprensible.
No obstant com diuen els espanyols( alguna cosa... Llegir més bona tenen) ”aquí hay gato encerrado”
Mentres jo el Rogers del carrer ordena. Una mica mes car , sens dubte , però compres menys i al final mes barat i es queda a casa.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.