TORNAR

Mireia Rubio presenta 'El abrazo náufrago' a Astúries

Sant Jordi català o dia del llibre

cultura
Dijous, 23 abril 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El que a Catalunya celebrem com a Sant Jordi, en altres contrades es coneix només com a Dia Internacional del Llibre, fet pel qual la periodista i escriptora Mireia Rubio presentarà avui la seva primera novel·la El abrazo náufrago a Astúries. L’autora anoienca ha acceptat la invitació de l’Ajuntament de Colunga per fer la presentació del llibre en terres asturianes, on està ambientat el relat.

'El abrazo del náufrago'

Des de la seva publicació, el desembre de 2007, El abrazo náufrago ha arribat a les mans del públic anoienc per mitjà de diferents presentacions literàries a l’Anoia (Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Igualada i Capellades). També s’ha promocionat a altres punts de la Catalunya interior (Cervera) i la província (el Prat de Llobregat).

Si ara fa un any El abrazo náufrago va compartir la festivitat de Sant Jordi 2008 amb el públic anoienc, aquest 2009 viatja a Astúries per celebrar el Dia Internacional del Llibre amb la població de Colunga, un dels escenaris propers al poble asturià fictici, creat per l’autora, anomenat Ranamanca, i on es desenvolupa la trama narrativa.

Mireia Rubio tancarà així la promoció de la seva primera novel•la, que està a punt d’esgotar la primera edició.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.