TORNAR
PUBLICITAT

Ernest Maragall i Joan Tardà seran aquest diumenge a Igualada en l’acte central de l’Esquerra pel Dret a Decidir

A les vuit del vespre, a la plaça Pius XII

politica
Divendres, 9 maig 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge dia 11 de maig, la coalició electoral “l’Esquerra pel Dret a Decidir” -formada per Esquerra Republicana de Catalunya, Nova Esquerra Catalana i Catalunya Sí- celebrarà un acte públic de la campanya de les eleccions europees a Igualada. Concretament es farà a la plaça Pius XII a les vuit del vespre.

La coalició electoral “l’Esquera pel Dret a Decidir” aposta clarament per la consulta del 9 de novembre i per la construcció d’una Europa més social i propera a la ciutadania.

La candidatura d'Esquerra Republicana-NECat-Catalunya Sí, encapçalada per Josep-Maria Terricabras, és una llista transversal que compta amb un destacat paper de persones independents (començant pel cap de llista) i amb representació de tot l'àmbit nacional dels Països Catalans.


6 Comentaris

P

Pep

08700

10 de maig 2014.13:47h

Respondre

Amb tots el respecte, per tu , Pep Ibañez
Segueixo pensant, que el tal Tarda, es un pallasso, que es guanya la vida, dient acudits, com el pallassos. ( Beppe Grillo, fa lo mateix, populisme del... Llegir més pitjor)
Tinc dret a pensar que es un pallasso, o no?
Que pensis, que els que no pensant com tu, tenen una categoria moral baixa, es com si digues, que els pensen com tu, sou uns ”fatxas” que creuant estar en possessió de la veritat.
Apa Pep, que passis un bon dia.

P

Pep Ibáñez

Anoia

10 de maig 2014.11:31h

Respondre

Pel tipus de comentaris (1,2 i 3) crec que teniu una categoria moral molt baixa. No arribeu ni a la sola de la sabata del nivell ètic i intel·lectual d’en Joan Tardà. Si us molesta el suport... Llegir més creixent de l’independentisme d’esquerres a les urnes teniu, a més, un dèficit democràtic important. En comptes d’insultar, voteu i trieu qui millor penseu que us representa. Votar és democràcia. Insultar darrera l’anonimat no massa.

q

que patètics sou...

08700

9 de maig 2014.18:58h

Respondre

Amb aquests comentaris burletes, us creieu graciosos?
ERC possiblement serà primera força a Catalunya per primera vegada a la seva història post-franquista, amb 2 independents i independentistes... Llegir més com a caps de llista, i vosaltres us en enrieu?
Vaja igualadins patètics que tinc de conciutadans...

p

pep

igualada

9 de maig 2014.18:28h

Respondre

Ernest! quina tristor que sento, ver-te de veure, fent de comparsa de aquest pallasso de Beppe Grillo.
I LA TEVA DIGNITAT DE HOME DE ESQUERRES?

I

I per plorar

08700

9 de maig 2014.16:35h

Respondre

Es possible, tanta pallassada.
”Un nou pais, per una Europa nova” ( Els ”cantamañanas”, volen fer un nou pais, i a mes a mes canviar a Europa.)
Pro que cony est creuen , aquest dos... Llegir més personatges de fireta, si lo que han de procurar, es que Europa, no els i foti una cossa al cul.

p

per riure...

08700

9 de maig 2014.11:38h

Respondre

El Beppe Grillo i el avi.
PATETIC. Habia una vez un circo,..,..

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.