TORNAR

El PSC de Masquefa celebra la "Paella Europea"

El secretari d'Organització del PSOE, Óscar López, i el candidat del PSC al Parlament Europeu, Javier López, seran a Can Parellada

politica
Dijous, 8 maig 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper diumenge, 18 de maig, el Secretari d’Organització del PSOE, Óscar López, i el candidat del PSC al Parlament Europeu, Javier López, visiten la Paella Europea que se celebra al barri de Can Parellada de Masquefa.

Les properes eleccions al Parlament Europeu són molt importants. Ens juguem la possibilitat de construir una Europa diferent a la que tenim actualment, on la unitat política i econòmica haurien de ser els eixos clau. El final de les polítiques d'austeritat que tant mal estan fent a la nostra societat també serà l'altre eix clau en el proper mandat. Per aconseguir-ho i fer-ho des de mirades progressistes i social-demòcrates és bàsic que el PSC i el PSOE obtinguin un molt bons resultats. Així col·laborarem a que en el Parlament Europeu els socialistes siguem majoria.

Per explicar tot això i molt més el proper diumenge, 18 de maig visiten Masquefa Óscar López, Secretari d’Organització del PSOE i Javier López, Candidat del PSC a les eleccions al Parlament Europeu, en el marc de la PAELLA EUROPEA que el PSC de Masquefa organitza al barri de Can Parellada. L’esdeveniment permetrà als assistents conèixer de primera ma la proposta del PSC a Europa, i també a Masquefa.

L'acte tindrà el següent programa:

12.30h Cafè de veïns de Can Parellada amb la candidatura del PSC de Masquefa per parlar sobre Can Parellada (Masquefa).

14.00h. Paella Europea. Intervindran: Daniel Gutiérrez, candidat del PSC a l’alcaldia de Masquefa, Óscar López, Secretari General del PSOE, i Javier López, candidat del PSC al Parlament Europeu.

Els tiquets tenen un preu de 8€ i poden ser adquirits als següents llocs:

Can Parellada: Víctor (649349220)

Masquefa: Cafeteria del CTC.

Llibreria Moral


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.