TORNAR

14 capelladins presenten 'Vivències' a la Biblioteca Municipal

cultura
Dimecres, 22 abril 2009. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Biblioteca capelladina es va omplir de gom a gom per acollir la presentació de “Vivències”, una obra escrita per 14 capelladins. Cadascú d’ells ha destacat una part de la seva vida, un capítol que ha estat significatiu dins la pròpia existència.

Inauguració de l'exposició de la Divina Pastora

Els autors de vivències

El promotor de la idea ha estat el capelladí Ton Font i tal i com ell mateix va destacar en la presentació de divendres, “cadascú només sap que ha escrit a les seves planes, la resta del llibre és una incògnita”. El fil argumental que uneix la majoria dels artistes és l’edat, ja que gairebé tots són coetanis, excepte Fran Guinart, qui s’ha encarregat d’entrevistar a les persones més grans.

A la presentació hi van participar 11 dels 14 autors, que van resumir breument el contingut del seu capítol o els motius que els havien impulsat a escriure determinat paràgraf.

Els beneficis que es generin amb la venda d’aquests llibres aniran a parar a una entitat sense ànim de lucre.

S’inaugura a Casa Bas una exposició sobre el 150è. Aniversari de l’Escola Mare del Diví Pastor

Aquest dissabte s’ha inaugurat a Casa Bas una exposició que recull part dels 150 anys de la història d’aquest centre, quan les germanes van arribar per primera vegada a Capellades.

A l’acte hi van assistir la directora de l’escola, la germana Lluïsa López; l’Alcaldessa de Capellades, Anna Mª Sánchez i la regidora d’Educació, Bàrbara Pons.

En els parlaments es va destacar la important tasca educativa duta a terme per aquesta comunitat, que durant tot aquest temps ha complert amb un paper social molt rellevant.

L’exposició es podrà visitar a Casa Bas, la Sala Municipal d’Exposicions, durant 2 setmanes, en els horaris habituals del cap de setmana i divendres a la tarda.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.