TORNAR
PUBLICITAT

El dia 27 d’abril, Jornada de Portes Obertes a les Llars d’Infants de Montbui

Obriran portes l’Estel, Santa Anna i Montxic

societat
Divendres, 25 abril 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper diumenge 27 d’abril, entre les 10 del matí i la una de la tarda tindrà lloc una Jornada de Portes Obertes a les tres llars d’infants municipals de Montbui: L’Estel, Santa Anna i Montxic.

Les llars d’infants municipals de Montbui ofereixen un any més a les famílies un tracte familiar i proper; i una atenció individualitzada, valorant que cada infant és únic i que cal respectar el seu procés de desenvolupament.

Les llars d’infants de Montbui treballen en un projecte educatiu innovador, basat en l’estimulació de les capacitats dels infants i amb un munt d’activitats atractives pels petits. Un dels fets més valorats per les famílies és que les llars d’infants montbuienques ofereixen un horari ampli i flexible, adaptat a les necessitats. Les llars montbuienques estan obertes entre les 8 del matí i les 13’15 hores (als matins) i a les tardes entre les 14.30 hores i les 18, un fet que garanteix una gran flexibilitat horària als pares i mares.

Cal destacar que les llars d’infants montbuienques estan al servei de les famílies, i sempre prioritzen donar suport a les famílies en la tasca educativa. Disposen d’uns espais amplis i lluminosos i amb materials didàctics adaptats a les necessitats dels nens i nenes d’entre quatre mesos i tres anys.

Les Llars d’Infants montbuienques s’han guanyat un prestigi molt important durant els darrers anys a la Conca d’Òdena i són un element cabdal per a moltes famílies a l’hora de poder conciliar vida laboral i familiar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.