TORNAR

El 5 de maig comença el període d’inscripcions per l’Escola d’Estiu d’Òdena

El servei s’adreça a nens i nenes de 2 a 14 anys

societat
Divendres, 25 abril 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’Escola d’Estiu d’Òdena obrirà les seves portes del 30 de juny al 25 de juliol i del 26 d’agost al 5 de setembre oferint un combinat d’activitats: hora d’estudi, tallers, esports, piscina, excursions, bivacs i festivals per a nens i nenes de 2 a 14 anys (de P-3 fins a 3er d’ESO) i pel grup Jove, els més grans, es potenciaran les activitats esportives i l’ús del pavelló municipal, tallers, cuina, piscina, natura i excursions.

L’horari de l’escola serà de 10.00 a 13.00 i de 15.00 a 17.30 amb la possibilitat de contractar el servei de vigilància i ampliar l’horari a primera hora del matí i al migdia amb servei de menjador a l’Escola Castell d’Òdena a càrrec de “Casolans El Castell”.

L’escola permet la inscripció per a tot el període o per setmanes i a tres zones diferents; Escola Castell d’Òdena, Espai infantil “L’Avió de Paper” al Pla d’Òdena / St.Pere i Antigues escoles de l’Espelt, amb l’objectiu de facilitar a les famílies l’organització del calendari laboral i festiu i la mobilitat i proximitat.

Les sis setmanes d’escola tenen un cost de 144,38 € per als nens i nenes empadronats a Òdena, i de 192,50 € per als no residents. En cas de contractar el servei només per setmanes, el seu preu és de 36,38 € per als empadronats i de 48,50€ per als no residents. A partir del segon fill inscrit i sempre que vinguin tot el període s’apliquen uns descomptes.

Les persones interessades en inscriure als seus fills i filles poden dirigir-se del 5 al 21 de maig a l’Ajuntament d’Òdena els matins de 8.30 a 13.00h i tardes dels dimarts i

dimecres de 17.30h a 20’00h a l’Espai Jove (costat escola).

Per a més informació sobre el servei poden dirigir-se a l’Ajuntament i/o consultar la web www.odena.cat


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.