TORNAR
PUBLICITAT

Aquest cap de setmana, tret de sortida a la Fira i Festes del Sant Crist

Els actes festius es duran a terme del 25 d'abril fins al 10 de maig

societat
Dijous, 24 abril 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest cap de setmana engega la Fira i les Festes del Sant Crist de Piera, amb una àmplia programació d’activitats dels dies 25 d'abril fins al 10 de maig.  Enguany, la Fira celebra el 25è aniversari i inclou un ampli ventall de tallers, espectacles i activitats lúdiques per als infants, concerts, exposicions, col·leccionisme, cultura, esport...

La previsió és que aquest any més de 200 parades i estands omplin tot el recorregut firal, des de l'inici del carrer Piereta fins al carrer de la Plaça, i es repetirà l'experiència de la fira d'automoció d'ocasió al pati de la Parròquia. També les entitats tindran una presència especial en aquesta edició, i hi haurà la participació de les entitats esportives del municipi, de l'Escola de Teatre de Piera o de l'Aula de Música, que també hi ofereixen activitats i actuacions especials.

Pel que fa a les Festes del Sant Crist, el programa inclou tots els actes des de festivitat del Sant Crist, el 28 d'abril, fins al dia 10 de maig. Enguany, es podrà gaudir dels ja tradicionals sardanes, concert i ball de la Diada i també de jornades festives, com la de l'Aplec de Mas Bonans de l'1 de maig, el Devotion Festival del 2 de maig per al jovent i actes culturals i festius, com la trobada de puntaires, el Correfoc o el concert del grup Mitjanit el dissabte 3. Tanca la programació la representació de l'obra Gairebé, amb els actors pierencs Elisabet Vallès i Jacob Torres, que actuen junts per primera vegada al Teatre Foment de Piera, el dissabte 10 de maig.

Consulteu la programació detallada a www.viladepiera.cat/actualitat/fira2014,


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.