TORNAR
PUBLICITAT

El Campus Motor Anoia acollirà més de 200 motoristes en un acte de la Rider1000

Hi acudiran les principals marques vinculades al sector de la moto

esports
Dimecres, 23 abril 2014. 17:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Rider1000 és una cita anual molt esperada per als aficionats al motociclisme que tindrà lloc el mes de maig amb sortida i arribada a Manresa. Les diferents xerrades explicatives de l’edició d’aquest any es faran el proper dissabte 26 d’abril a les instal·lacions del Campus Motor Anoia, l’equipament destinat a la innovació que el Consell Comarcal de l’Anoia té al municipi de Castellolí.

Al llarg de la jornada es comentaran els detalls de l’itinerari de la Rider1000, s’informarà dels sistemes de seguretat, prevenció i conducció segura que s’aplicaran i es donarà informació d’interès per als participants. Es calcula que dissabte 200 motoristes acudiran a l’acte, a més de representants de marques punteres del sector de la moto.

La Rider1000 és un esdeveniment motociclista no competitiu de 1.000 km per carreteres obertes al trànsit que els participants han de completar en un màxim de vint hores. L’objectiu és certificar el pas pels diferents controls assenyalats en el recorregut triat, fins a arribar a la meta, que coincidirà amb el mateix punt de sortida.

El Campus Motor Anoia va obrir les portes el passat mes de desembre a Castellolí, convertint així l’Anoia en el territori de Catalunya més ben preparat per atendre les necessitats del sector del motor, ja que el nou equipament empresarial se suma a l’oferta del circuit de velocitat Parcmotor, al centre de formació de pilots Fast Parcmotor, i al polígon industrial especialitzat en el motor, situat al mateix terme municipal.

El nou edifici, impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia, és un centre tecnològic per acollir activitats i esdeveniments organitzats per empreses dels sectors automobilístic, aeronàutic i el relacionat amb les energies renovables.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.