TORNAR

Aerosport 2014 escalfa motors

La 22a edició es durà a terme els dies 24 i 25 de maig

economia
Dimecres, 23 abril 2014. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aerosport, el certamen d’aeronàutica esportiva corporativa i de serveis dirigida a amants i professionals de l’aeronàutica arriba els propers 24 i 25 de maig a la 22a edició. Una de les atraccions d’enguany serà la presència dels aparells de la Fórmula 1 del cel, Air Race F1.

Públic de la fira Aerosport

Una vegada més professionals de vol a motor, ultralleugers, vol a vela, motovelers, paramotor, helicòpters a més a més de les escoles de pilots, els aeroclubs, i empreses de complements i accessoris aeronàutics s’aplegaran a l’aeròdrom Igualada – Òdena (sortida 557 de la A2) el llarg de dos dies plens d’activitat aèria i contactes de negoci.

En aquest certamen aeronàutic organitzat per Fira d’Igualada, s’hi donaran cita també diversos constructors amateurs i tots els que hi passin hi trobaran també un mercat d’ocasió.

Aerosport és un esdeveniment obert al públic, que fomenta els contactes entre professionals i aficionats de l'aeronàutica i dóna a conèixer, als no iniciats, un món de nous esports d'aventura. Aerosport és, també, un punt de referència inequívoc d'un sector industrial creixent i és, alhora, una eina per potenciar indústries alternatives, que dóna peu a la creació d'entitats relacionades amb el món de l'esport aeri.

Així durant tot un cap de setmana, Aerosport reuneix totes les modalitats de l'aviació esportiva i lleugera, amb l'atractiu afegit que el públic assistent pot participar activament en els diversos actes programats, entre ells la novena edició de la Trikerada, trobada de Trikes.

Aquest certamen d’aeronàutica esportiva és un dels esdeveniments més ambiciosos i de més èxit que organitza Fira d’Igualada, juntament amb la col·laboració i el suport dels ajuntaments d’Igualada i Òdena, la Diputació de Barcelona i Aeroports de Catalunya.

La fórmula 1 del cel

Un dels atractius d’aquesta 22a edició d’Aerosport serà la presència dels aparells més ràpids de l’Air Race F1, aeronaus que participen en vertiginoses carreres de velocitat aèria a més de 450 km per hora. Aprofitant que la setmana següent participaran en l’Air Race F1 a Lleida-Alguaire, vindran a fer un tast de motors i adrenalina sobre el cel d’Aerosport.

L’espai, la pista, hangars i serveis

Durant aquests dies l’aeròdrom Igualada – Òdena (41º 35' 30" N - 01º 37' 33" E) es transforma per acollir naus, pilots i empreses d’arreu del món. Disposa d'una pista asfaltada de 900 metres de llargària i una altra de paral·lela de les mateixes dimensions, d'herba. Té una superfície de més de 7.000 m2 d'hangars, alguns habilitats per a l'ocasió que donen cabuda a la gairebé totalitat dels expositors que pel producte que porten requereix ubicar-los en un lloc tancat.

La resta d’expositors, bàsicament els que porten avions, ultralleugers, helicòpters....i aparells de grans dimensions, es col·loquen al llarg de la pista en carpes individuals. Compta, també, amb un pàrquing per a aeronaus i amb una benzinera per proveir els avions. Així mateix, té un ampli aparcament de cotxes.

Durant la celebració d'Aerosport, l’entitat organitzadora, Fira d’Igualada, brinda l'oportunitat a aquells visitants que tenen un mitjà de transport aeri, d'arribar a través de l'aire.

A més a més, per a totes aquelles empreses i particulars que hi estiguin

interessats, Aerosport ofereix de nou un espai de compra-venda de naus i materiala eronàutic amb una pantalla gegant projectarà les imatges amb els anuncis que hi vulguin aparèixer.

Reserva d’espais

Empreses com AERODESIGN, AVIASPORT, AIRCRAFTTECH, DELTACAT, LAMINAR AIR, LMI & FOX, TECNAM AIR, VOL VINARÓS o VIRTUAL FLY ja han reservat el seu espai en aquesta nova edició d’Aerosport. Per ser-hi presents només cal posar-se en contacte amb Fira d’Igualada que també s’encarrega de cobrir les necessitats que hi hagi en matèria de mobiliari de lloguer.

Tot apunt per la 22a edició

Aerosport obrirà portes tot el cap de setmana, dissabte 24 de 10 del matí a les 7 de la

tarda i diumenge 25 de les 10 del matí a les 3 de la tarda. Fira d’Igualada facilita la gestió de l’allotjament a tots aquells pilots, expositors i visitants que ho necessitin i que es posin en contacte amb l’entitat. Hi ha hotels assequibles a les poblacions més properes al camp d’aviació tot i que hi ha pilots que prefereixen allotjar-se al mateix cap amb una tenda de campanya prop del seu aparell. Aerosport compta també amb la col·laboració i l’ajuda de diverses entitats com la Federació Aèria Catalana, la revista Avión y Piloto, el Club de Vol a Vela, L’Aeroclub Igualada – Òdena i Laminar Air que fan possible cada any que Aerosport sigui tot un èxit.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.