TORNAR

Comença la Festa Major d'Òdena

La celebració es durà a terme del 25 d'abril al 4 de maig

societat
Dijous, 24 abril 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Tot és a punt per començar la Festa Major d’Òdena que tindrà lloc del 25 d’abril al 4 de maig. L’Ajuntament amb la col·laboració de les entitats han preparat un gran ventall d’activitats per a tots els gustos i públic de totes les edats. Les activitats, un any més, s’han repartit als diferents nuclis d’Òdena; a l’Espelt, Sant Pere i Pla de la Masia i al nucli, portant així arreu del municipi la Festa Major.

Festa Major a Òdena

La regidora de cultura i festes de l’ajuntament d’Òdena, Ramona Vila, anima a tots els odenencs a participar de la festa, gaudir del nostre poble i conviure amb familiars, veïns i amics. Alhora agraeix la implicació de moltes entitats del municipi per la seva col•laboració en la programació i desenvolupament de la Festa.

La Festa Major en honor al patró de Sant Pere Màrtir començarà divendres 25 d’abril

quan els tradicionals trons donaran el tret de sortida. Pel mateix dia, s’ha programat una Fira de llibres i l’espectacle Tripula a càrrec de la companyia Farres Brothers i cia.

Dissabte 26 tindran lloc diferents partits de futbol i basquet i l’espectacle de varietat llum i color a càrrec del Grup Play-Backs de la Gent Gran d’Igualada.

Diumenge al matí se celebrarà el 65è Gran Premi Ciclista, la segona trobada del Handbolicat, la Missa de Festa Major, l’exhibició dels caramellaires d'Òdena, el Vermut de Festa Major i també partits de futbol sala. A la tarda, al Teatre Centre Unió Agrícola tindrà lloc el concert amb DEUDEVEU, guanyadors del concurs “Oh Happy Day” de TV3.

Dimarts 29 tindran lloc les proves escrites i orals per a l’elecció de la Pubilla i Hereu d’Òdena 2014 i el sorteig dels Hereuets i Pubilletes d’Òdena i l’Espelt.

Dimecres 30 d’abril a la tarda, els més petits tenen una cita al Centre de l’Espelt i al vespre / nit els joves podran gaudir de la Festa Jove amb el concert d’Obeses i disco mòbil.

L’1 de maig, la festa Major agafa el seu punt àlgid. Al matí esmorzar popular i de pubillatge, la proclamació de l’hereu i pubilla Òdena 2014 i els hereuets i pubilletes d’Òdena i l’Espelt i el 43è Concurs de Colles Sardanistes. A la tarda tindrà lloc la recollida de la bandera del Ball de Crespelles, seguit de la cercavila i el tradicional Ball de les Crespelles. La porronada i un espectacle afrobrasiler clouran el dia.

Divendres 2 de maig al Teatre Centre Unió agrícola es podrà gaudir de l’adaptació musical Mamma Meva de “Mamma Mia”.

El cap de setmana posarà el punt i final a la festa major 2014. El dissabte tindrà lloc el concurs de petanca, partit de futbol i ball amb la petita gran orquestra Liberty i el diumenge 4 de maig es podrà participar de la pedalada amb l’esport ciclista Òdena, l’espectacle amb Eduard Boleda “Up a Up. El mètode” i del monòleg Libretas amb Albert Gamez

Al web de l’Ajuntament www.odena.cat s’hi pot consultar tot el detall del programa, les activitats, preus, hores i llocs.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.