TORNAR

1000€ pel guanyador del sorteig d’Automercat

José Antonio Pérez Aguilar ja ha pogut gaudir del premi al recollir el seu vehicle

economia
Dimecres, 23 abril 2014. 10:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El guanyador dels 1000€ per la compra d’un vehicle a Automercat, José Antonio Pérez Aguilar ja ha pogut gaudir del premi al recollir el seu vehicle adquirit durant la darrera edició d’Automercat a l’exposició d’Anoia Motors.

Lliurament del xec al guanyador

D’entre les 62 butlletes participants al sorteig va resultar guanyadora la de J. Antonio Pérez, que ja ha recollit el seu vehicle, un Seat Exeo a Anoia Motors. En la fotografia, el president de Fira d’Igualada, Joan Domènech fa entrega al guanyador del xec juntament amb el representant d’Anoia Motors, Ricard Monell, qui feia l’entrega del vehicle.

Rècord de vendes a la 13a edició d’Automercat

Amb 63 cotxes venuts, aquesta darrera edició d’Automercat ha batut rècords de vendes, un 20% dels 309 vehicles exposats.

Els mateixos visitants van destacar durant la fira el bon estat dels vehicles exposats, valorant l’ampli ventall d’ofertes, amb vehicles des dels 6.000 als 40.000 euros, per a tot tipus de butxaca i de client.

També els expositors valoraven molt positivament aquesta edició, i ara, dies més tard de finaitzar la fira encara s’han acabat de tancar altres compres fruit de contactes fets durant Automercat els passats 12 i 13 d’abril.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.