TORNAR

Setanta-cinc parades de llibreters, floristes i entitats, a Cal Font i la Rambla

Aquest any, Sant Jordi arriba també a la Rambla Sant Isidre

cultura
Dimecres, 23 abril 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Setanta-cinc parades de llibreters, floristes i entitats participen enguany de la Festa de Sant Jordi a Igualada, confirmant la tendència creixent de les darreres edicions. Així el nombre cada cop més gran de parades i de terrasses de bars i restaurants que omplen la plaça de Cal Font, ha fet obptar a l'Ajuntament per ampliar l’àmbit de la festivitat i estendre’l també a la Rambla Sant Isidre.

Així a Cal Font s’hi poden trobar floristes i llibreters i a la Rambla la resta d’entitats, amb l'objectiu de millorar la circulació de gent per tot el centre de la ciutat i ampliar la influència de Sant Jordi no només a la Rambla i el Nucli Antic, sinó també als carrers de pas, com són Sant Magí i Òdena.

Aquesta mesura comporta restriccions de trànsit com el tancament de la Rambla Sant Isidre entre les 7 i les 23h.

Actes previstos

L’Ajuntament d’Igualada, l’Institut Municipal de Cultura (IMC) i la Biblioteca Central han programat també un seguit d’actes per commemorar aquest dia amb els llibres com a grans protagonistes.

Dels actes, que s’emmarquen en el programa 3L Llengua, Literatura i Lectura, destaquen les dues exposicions que s’inauguraran el mateix 23 d’abril. D’una banda, i coincidint amb el quinzè aniversari d’aquest equipament, es podrà visitar 15 lectors recomanen, un recull de recomanacions de lectura que fan quinze igualadins de diversos àmbits com Anna Vila, Arian Morera, Antoni Dalmau, Lloll Beltran, Enric Verdaguer, el Pare Mateu, Jordi Savall, Ramon Enrich o Laura Orgué, entre altres. I, paral·lelament, Contes infantils de la guerra, que repassarà la producció editorial infantil duta a terme durant la Guerra Civil espanyola, posant l’accent en el bàndol republicà.


1 Comentaris

j

jaue rodriguez enrich

igd

23 d'abril 2014.10:53h

Respondre

Sant Jordi es la millor festa del Mon. Que tots en gaudiu I tinguem una rosa i un llibre per els que estan sols. i que per ells, avui, també sigui la millor festa del Mon.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.