TORNAR

Dos anoiencs obren una galeria per a joves artistes a Ciutat Vella

Els impulsors són Mònica Parejo, de la Pobla i Ramon Balsells, de Capellades

societat
Divendres, 18 abril 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Quan vull somiar, dic Moraima. Amb aquest nom extret del vers de Celso Emilio Ferreiro, dos anoiencs (Mònica Parejo –La Pobla de Claramunt i Ramon Balsells –Capellades) han portat a terme una de les seves il·lusions a la vida: Un galeria d’art destinada a exposicions per a joves artistes emergents.

L’exposició d’inaguració va ser “Beautiful Dreamers Tipography” de Lara Costafreda

Aquest nou espai està situat al cor de Barcelona. Abraçats per l’inmens MACBA i CCCB, Moraima (que és com es diu la Galeria) es situa fora de la gran concurrència, concretament al carrer de la Verge, 1, dins del triangle que forma el C/Tallers, C/valldonzella i C/Joaquim Costa.

Moraima ofereix el seu espai a joves artistes de totes les disciplines, per a que presentin les seves col·leccions, obres i/o “performances” dins una sala petita però preparada especialmente per a ells. A

banda, la sala disposa d’un espai bar on es pot pendre una beguda en sintonía amb la bona música que s’hi reprodueix i es pot degustar una llista d’entrepans i coques amb ingredients de primeríssima qualitat a preus molt més que acceptables.

La inaguració es va portar a terme el passat dissabte 12 d’abril en mig d’una gran afluència de amics, familiars, aficionats a l’art i curiosos.

L’exposició d’inaguració va ser “Beautiful Dreamers Tipography” de Lara Costafreda. També s’hi va presentar la cervesa artesanal de l’Anoia Espina de Ferro , i que pretén fer extensiu el coneixement de la comarca a la capital catalana.

Amb Moraima, l’Anoia ara té un punt de referencia a Ciutat Vella. Per contactar amb la galeria es pot fer a través de: moraima@moraima.cat, o 93 106 07 87.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.