TORNAR

Les aules de Mont-Àgora, a bon ritme

L’espai cultural acollirà cinc aules educatives de l’escola García Lorca

societat
Dimarts, 22 abril 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Les obres per convertir els espais polivalents de Mont-Àgora en cinc aules per a l’escola García Lorca marxen a molt bon ritme. Durant les darreres sis setmanes operaris de l’empresa Inbisa han treballat en l’habilitació d’aquests espais, que, de cara al curs 2014-2015 seran quatre aules grans i una aula de petit format per al centre educatiu.

Estat de les obres a Mont-Àgora

Les obres es van adjudicar per un preu de 365.000 euros IVA inclòs. El cost d’aquesta actuació l’assumeix el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, que va signar un conveni amb l’Ajuntament de Montbui a través del qual l’ens local assumia la licitació i direcció de l’obra.

Els treballs es centren a la zona est de l’edifici, a la planta primera del futur centre polivalent Mont-Àgora, i a tocar de la pista poliesportiva de l’escola. En total la superfície és de pràcticament 360 metres quadrats, on s’hi ubicaran quatre aules completes i una aula per a petits grups. Tammateix s’habilitaran els accessos, la zona de lavabos i un traster. Les obres haurien d’estar acabades abans de l’estiu si es compleixen els terminis previstos.

L’alcalde Teo Romero va recordar que “aquesta actuació és molt important perquè significa la solució a l’acumulació de barracons al pati de l’escola. El batlle assenyala que “oferir la màxima qualitat educativa passa també per disposar d’instal•lacions dignes i adequades. Amb aquesta solució s’aconsegueix aquest objectiu”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.