TORNAR

La diada de Sant Jordi batega a la plaça del Mercat de Vilanova

La plaça del Mercat de Vilanova del Camí torna a ser el punt de trobada

societat
Dimecres, 23 abril 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La plaça del Mercat de Vilanova del Camí torna a ser el punt de trobada per a la població en la diada de Sant Jordi. Les entitats vilanovines i les llibreries la Pau i +Kllibres tornen a oferir llibres i roses al carrer per participar d’aquesta festa cultural i lúdica. A més des del Servei de Cultura han preparat diferents actes per celebrar la diada.

Sant Jordi a Vilanova del Camí

Els més petits són, un any més, els primers a donar ambient a la plaça al matí tot gaudint de la proposta de teatre familiar que interpretarà la companyia “La Tal” amb l’espectacle Tubs...? L’obra proposa amb un to humorístic un diàleg divertit entre els homes i les màquines. Dos personatges, Madaleno i Melindro, explotaran el seu costat més innocent i tendre per presentar un experiment al públic infantil, que haurà de fer front als imprevistos...

A la tarda, la biblioteca ens anima a participar en el racó de lectura, tot compartint textos en veu alta de fragments de llibres, amb motiu dels 10 anys del Club de lectura; tot plegat sota la moderació de la filòloga Montserrat Farrés. Serà a dos quarts de sis de la tarda.

A partir de les cinc de la tarda, també hi haurà un concurs de dibuixos de Sant Jordi adreçat als infants de fins a 12 anys; una ballada de sardanes amb l’Associació de Sardanistes de Vilanova del Camí; l’actuació de l’Esbart Dansaire de Vilanova del Camí; un berenar per als més petits, gentilesa de Cal Rubio i Repher, i el lliurament del II Concurs de “piulades” de Ràdio Nova.

Per la diada de Sant Jordi, Càritas Vilanova del Camí ha preparat una iniciativa per recollir aliments. Aquesta vegada a canvi de les col·laboracions ciutadanes regalaran llibres. El dia 23, al matí, col·locaran una paradeta a la plaça del Mercat i obsequiaran amb un llibre totes aquelles persones que s’acostin a portar aliments per al banc que gestiona aquesta entitat. Demanen especialment l’aportació d’articles d’alimentació i higiene infantil, així com llet, oli i conserves.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.