TORNAR

250 participants a la 19a Festa de la Bicicleta de Montbui

L’acte va cloure amb un sorteig de diferents bicicletes

societat
Dimecres, 16 abril 2014. 20:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest passat diumenge va tenir lloc la 19a Festa de la Bicicleta de Montbui. Una matinal primaveral va saludar als ciclistes, de totes les edats, que es van anar concentrant a MontMercat, lloc de trobada per fer les inscripcions.

Festa de la Bicicleta a Montbui

Els participants van poder realitzar la tradicional passejada lúdica pels carrers del Nucli Urbà de Montbui. Enguany van ser 250 els participants –entre inscrits i persones que van fer per lliure la marxa sense dorsal- . Cal destacar que una part dels ciclistes van completar la passejada anant fins el Nucli Antic i tornant finalment cap a MontMercat, punt de sortida i arribada de la marxa ciclista.

Un cop finalitzada la pedalada popular es va fer el lliurament de premis als participants. El premi als participants més joves va ser per a Justine Peter i per a Martina Lumbreras. El guardó al participant més gran va correspondre a Gustau Ferran. La participant amb la millor disfressa va ser la jove Shaiel del Pino. El guardó a la bicicleta més antiga va ser per a Vinyet Palomas. El premi a l’entitat amb més participació el va guanyar l’AMPA García Lorca (47 participants), mentre que en segon lloc va quedar l’AMPA Antoni Gaudí (37).

L’acte va cloure amb un sorteig de diferents bicicletes. El Tinent d’Alcalde d’Educació i Esports Josep Palacios va ser l’encarregat de lliurar tots els guardons.

L’organització de l’acte va anar a càrrec de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Montbui, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i Magatzems Faro.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.