TORNAR

La regidora poblatana Montse Ortiz renúncia al càrrec per motius de salut

El consistori va agrair a la regidora els anys dedicats a l’Ajuntament

politica
Dimecres, 16 abril 2014. 19:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La regidora de l’equip de govern de Convergència i Unió a l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt Montse Ortiz va renunciar al càrrec per motius de salut. La renúncia es va donar a conèixer en el Ple extraordinari del dijous 10 d’abril.

Montse Ortíz lliurant una placa a Montse Ortiz

L’alcalde, Santi Broch, va agrair a la regidora els anys dedicats a l’Ajuntament i la tasca que ha realitzat en les diferents àrees que ha ocupat. Des de l’oposició, el portaveu del grup municipal Socialista, Frederic Marí, i el d’ERC, Josep Aguilera, van destacar el bon tracte rebut per la regidora i li van desitjar sort.

En el parlament de comiat, Montse Ortiz va dir que dels anys dedicats a treballar pel poble s’enduia “un sac ple d’aprenentatges, coneixements, records, alegries, disgustos i emocions. Han estat moltes les experiències viscudes que han superat, amb escreix, el que ni tan sols m’imaginava que podria aprendre des què l’actual alcalde i el regidor d’Educació, Antoni Aloy, em van venir a buscar per participar en un projecte de municipi en el qual creien que podria aportar el meu granet de sorra”.

La regidora va agrair el suport rebut per la resta de membres de l’equip de govern de CiU, que “van començar sent companys i companyes i que acaben sent amics i amigues”. En aquest sentit, també va agrair la confiança que l’alcalde va dipositar en ella per treballar dins d’aquest grup, així com el suport del personal de l’Ajuntament.

Montse Ortiz era regidora de l’Ajuntament poblatà des de 2007. Des d’aquest any i fins el 2011 va ocupar la regidoria d’Infància i Joventut. En aquest mandat s’encarregava de les àrees de Sanitat i Medi Ambient. En acabar el Ple, l’alcalde va lliurar a la regidora una placa com a record del seu pas pel Consistori. En substitució de Montse Ortiz entrarà a formar part de l’equip de govern de Convergència i Unió Carme Vallès.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.