TORNAR

200 estands i parades ompliran la Fira del Sant Crist en el seu 25è aniversari

Ja es pot consultar online tota la programació de les festes

societat
Dimecres, 16 abril 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
S'ha editat el programa de la Fira i Festes del Sant Crist de Piera, que en aquest moment es pot consultar en línia, i que conté la programació d'activitats dels dies 25 d'abril fins al 10 de maig. 
El programa es pot consultar a www.viladepiera.cat/actualitat/fira2014 i conté la programació íntegra d'activitats de la Fira del Sant Crist dels dies 25, 26 i 27 d'abril.

Lliurament premis del concurs de cartells

Enguany, la Fira celebra el 25è aniversari i inclou un ampli ventall de tallers, espectacles i activitats lúdiques per als infants, concerts, exposicions, col·leccionisme, cultura, esport... La previsió és que aquest any més de 200 parades i estands omplin tot el recorregut firal, des de l'inici del carrer Piereta fins al carrer de la Plaça, i es repetirà l'experiència de la fira d'automoció d'ocasió al pati de la Parròquia. També les entitats tindran una presència especial en aquesta edició, i hi haurà la participació de les entitats esportives del municipi, de l'Escola de Teatre de Piera o de l'Aula de Música, que també hi participen amb activitats i actuacions.

Pel que fa a les Festes del Sant Crist, el programa inclou tots els actes des de festivitat del Sant Crist, el 28 d'abril, fins al dia 10 de maig. Enguany, es podrà gaudir dels ja tradicionals sardanes, concert i ball de la Diada i també de jornades festives, com la de l'Aplec de Mas Bonans de l'1 de maig, el Devotion Festival del 2 de maig per al jovent i actes culturals i festius, com la trobada de puntaires, el Correfoc i el concert del grup Mitjanit el dissabte 3. Tanca la programació la representació de l'obra Gairebé, amb els actors pierencs Elisabet Vallès i Jacob Torres, que actuen junts per primera vegada al Teatre Foment de Piera el dissabte 10 de maig.

Imatge de la Fira i les Festes

El passat divendres, les 8 del vespre, el Bar Foment va acollir l'acte de lliurament dels premis del 20è Concurs de Cartells de les Fires i Festes del Sant Crist. Enguany, la participació ha estat molt alta, amb 21 cartells de 17 participants amb un nivell força elevat. Alguns dels cartells completament fets a mà i d'altres utilitzant l'ajuda de la tecnologia, presenten diferents imatges de Piera que evoquen els dies de festa que viurem properament.

El regidor de Cultura, Josep M. Rosell, va donar la benvinguda als assistents i els va agrair la participació i la feina feta. Va destacar la importància de participar en aquests concursos, pel fet que demostren la implicació de la gent en una festa que sentim molt nostra. Sense aquesta implicació seria molt dificil tirar-la endavant. Seguidament es van anunciar els guanyadors:

FIRAIRE – 1r PREMI

Albert Vendrell Ortiz

XIRINOLA PEL ST. CRIST – 2n PREMI

Ivonne Alemany Alegre

SC 1 – 3r PREMI

Ricardo Gallucci

El regidor de Comerç, Josep Llopart, va cloure l'acte recordant que l'exposició es podrà visitar al Bar Foment fins al 10 de maig. El cartell guanyador és la imatge del programa de la Fira i Festes del Sant Crist 2014.



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.