TORNAR
PUBLICITAT

FAGEPI promocionarà la moda igualadina entre els visitants de La Mostra

Es vol que els visitants aprofitin l'estada per visitar les botigues de fàbrica

cultura
Dimarts, 15 abril 2014. 18:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Les marques de moda igualadina seran molt presents a la 25ena edició de La Mostra d’Igualada que se celebra del 24 al 27 d’abril. Gràcies a la col·laboració de Fagepi amb La Mostra tots els programadors, professionals i espectadors rebran informació de les botigues de fàbrica igualadines i tindran accés a tot tipus de descomptes, en el marc de la campanya “A Igualada, teatre i moda”.

Imatge de la campanya

L’objectiu de l’acord és que els més de 26.000 espectadors coneguin les marques de moda igualadines i aprofitin la seva estada a Igualada per adquirir productes fabricats a la ciutat. Per això, la majoria de les botigues de fàbrica oferiran descomptes especials i ampliaran els seus horaris d’obertura el dissabte dia 26 d’abril, per tal que les estones lliures entre espectacles tothom qui ho vulgui pugui passejar pels diferents carrers comercials i conèixer el potencial de la moda igualadina.

A més dels diferents materials promocionals que es farà arribar a professionals, programadors i espectadors, FAGEPI ha adaptat també la seva App Igualada Moda perquè incorpori la informació sobre els espais i la programació de La Mostra durant els dies que duri el festival.

L’associació FAGEPI, que agrupa les principals empreses tèxtils de l’Anoia, va llançar fa uns mesos el vídeo “Igualada et vesteix” i l’App Igualada Moda per promocionar les marques de moda igualadines, i té intenció de seguir la campanya promocional arribant a acords amb d’altres entitats i esdeveniments de la ciutat al llarg de tot l’any 2014. D’aquesta manera, no només promociona el tèxtil del territori sinó que també s’implica en la vida cultural i associativa de la ciutat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.