TORNAR

El CPP Igualada Suro Pub al campionat de Catalunya aleví

El primer equip prepara la fase d’ascens

esports
Dilluns, 20 abril 2009. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El cap de setmana passat, l’equip aleví del CPP Igualada, format per Jordi Marcè, Joan Masip i Albert Kenji Matsuoka, aquests dos últims jugadors encara benjamins, va aconseguir la classificació per al campionat de Catalunya aleví que es disputarà properament.

L'equip aleví-benjamí

Al campionat de Catalunya aleví

Deu equips van disputar-ne la fase prèvia, optant a les quatre places que permeten afegir-se als quatre equips classificats directament per al campionat. D’aquesta manera van quedar establerts els vuit equips que disputaran el trofeu. L’equip igualadí partia de la quarta posició d’entre els deu participants de la fase prèvia i, per tant, va complir els objectius en assolir la classificació. La competició va estructurar-se en dos grups de cinc equips cadascun, de tal manera que obtindrien la classificació els dos primers de cada grup. El CPP Igualada Suro Pub va adjudicar-se la segona posició del seu grup en vèncer al cap de sèrie, el CTT Olot, per 3-1, al TT La Passió d’Esparreguera per 3-2 i en caure per 1-3 davant d’un sorprenent CN Tarraco, que partia de l’última posició i va acabar com a primer classificat. El cinquè equip del grup, el CTT Borges, es va retirar.

El CPP Igualada Suro Pub prepara la fase d’ascens

CPP Igualada 4 – CTT Vilanova i la Geltrú 3

El cap de setmana passat, el primer equip del CPP Igualada Suro Pub va disputar un partit amistós contra el CTT Vilanova i la Geltrú amb la finalitat de no perdre el ritme de competició de cara a afrontar la fase d’ascens a Divisió d’Honor Espanyola. L’equip visitant ha aconseguit l’ascens a 1a nacional aquesta temporada, la categoria on ha competit el club igualadí. El primer punt del partit va caure de la banda dels del Garraf; Jordi Bacarisas va guanyar per 2-3 a l’igualadí Jordi Satorras. Seguidament, Kazeem Ahmed va empatar per a l’Igualada en vèncer a Àlex Vidal per 3-1. L’equip visitant, però, va tornar-se a avançar quan Rubén Quesada va superar a Lluís Graells per 0-3. El CPP Igualada Suro Pub va respondre adjudicant-se els dobles amb la victòria per 3-2 d’Ahmed – Satorras davant dels vilanovins Bacarisas – Quesada, després de remuntar els dos jocs inicials d’avantatge que havia aconseguit la parella visitant. A continuació, Kazeem Ahmed va avançar el conjunt local per primer cop en el partit desfent-se de Jordi Bacarisas per 3-0. Jordi Satorras va fer el punt definitiu de l’encontre en imposar-se a Rubén Quesada per 3-0, amb un agònic 24-22 en l’últim joc. Amb el 4-2 favorable al conjunt anoienc, Àlex Vidal i Lluís Graells van disputar l’última partida, que es va endur el palista del Garraf per un ajustat 0-3, establint el 4-3 final.

Jornada de tennis taula escolar aleví

El CPP Igualada Suro Pub va organitzar el dissabte passat la jornada de tennis taula escolar en categoria alevina a les pistes cobertes de Les Comes, tal com ho havia fet fa unes setmanes amb la corresponent jornada en categoria benjamina. Els jugadors del club es van encarregar de l’organització i arbitratge dels partits entre les escoles, així com de fer que els participants gaudissin de la competició i aprenguessin tant tennis taula com fos possible. Els partits d’aquesta jornada emmarcada en els Jocs Escolars de l’Anoia van disputar-se en un total de 15 taules de miniping-pong que van acollir tres torns de partits d’una hora cadascun.

CPP Suro Pub


1 Comentaris

J

Josep M. morera

Igualada

11 de febrer 2012.10:05h

Respondre

Carles,la cosa comenca per catalans com tu, disposats ha denunciar l’estat colonial en que ens trobem

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.