TORNAR

Es presenta a la Biblioteca el conte 'Diables' en el marc de Firafoc

Es tracta d'una aventura per conèixer de prop el món dels diables

cultura
Dijous, 27 març 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dissabte, 29 de març, a les 12h la Biblioteca Central d'Igualada acollirà la presentació del conte de Susana Peix 'Diables!' en el marc d'una hora del conte en motiu de la celebració a la ciutat de Firafoc.

Susana Peix amb el seu conte 'Diables!'

Diables! és el primer conte de la col·lecció Cercavila, una col·lecció que recollirà tots els balls que surten a les festes majors. Aquest primer es centra en el ball dels diables.

El protagonista, en Cueta, un diable molt petit, va sentir l'olor de sobre i la calor que feia abans d'obrir els ulls. De seguida va saber on era: allà on viuen tots els diables, dimonis i bèsties de foc! No sabia com hi havia arribat. Recordava que era festa major, que faltava molt poc per sortir a la seva primera cercavila i que tenia molta, molta por.

Una aventura per conèixer de prop el món dels diables de festa major i descobrir que els diables no fan por!

El llibre inclou un quadern d'activitats amb el qual els nens podran aprendre paraules del diccionari diabòlic, saber una mica més d'aquests personatges gràcies a la diablepèdia, endinsar-se en el món de les manualitats amb el taller "Fem una maça de diable" i pintar el Llucifer, la Diablessa, el Diable i la coberta del llibre perquè després la puguin retallar i penjar-la on vulguin.

Diables! ha estat escrit per Susana Peix i les Il·lustracions són de Sebastià Serra.


1 Comentaris

M

Marisol

Igualada

31 de març 2014.23:39h

Respondre

Felicitats per la iniciativa !! a mi de petita sí que me feien por els dracs... fa molt bona pinta

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.