TORNAR
PUBLICITAT

Lancy Dodem, de la Fundació Vicenç Ferrer presentarà el seu 1r llibre a Igualada

'Viaje al Norte' és el títol del seu primer llibre

cultura
Dilluns, 24 març 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest divendres 28 de març a les 7 de la tarda es durà a terme a la Biblioteca Central de Cal font de Igualada la presentació del llibre 'Mi viaje al Norte' del protaveu de la fundació Vicenç Ferrer, Lancy Dodem. 

Portada del llibre 'Mi viaje al Norte'

Lancy Dodem

A través del relat animat del seu llibre "Mi viaje al Norte" Lancy Dodem explicarà els diferents programes de desenvolupament de la Fundación Vicente Ferrer, així com els trets més característics de la cultura índia.

A "Mi viaje al Norte", Lancy Dodem narra les anècdotes i vicissituds del seu apassionant viatge: des del districte d' Anantapur, on va néixer i van transcórrer els primers anys de la seva vida amb l'acompanyament de la Fundación Vicente Ferrer, fins a la cosmopolita i acollidora ciutat de Barcelona, on actualment treballa i on ha creat la seva nova llar.

Al seu relat es posa de manifest el contrast entre dues realitats, Orient i Occident, i l'abisme que les separa. També, els anys que en Lancy Dodem va compartir amb Vicente Ferrer, per qui sent una profunda admiració i un immens agraïment, perquè li va ensenyar tot allò que no es pot ensenyar: "ell sempre va viure humilment, perdonant de tot cor, oferint una segona oportunitat, treballant incansablement per fer realitat el seu somni d'eradicar la fam, el sofriment i la desigualtat."

A través de la seva narració, l'autor ens anima a prendre les regnes de les nostres vides amb valentia, comprenent el poder de la acció i, igual com l'aigua, aprendrent a fluir amb la vida.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.