TORNAR

Es presenta a Piera l'espai polític 'Ara es demà'

El promotor d'aquest espai de trobada és ICV-EUIA

politica
Dimecres, 5 març 2014. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Diumenge dia dos de març es va celebrar a Piera la primera reunió del nou espai polític d’esquerres: Ara és Demà del que ICV-EUIA en són promotors, però que no volen ser els únics propietaris.

Un moment de l'assemblea oberta

L’Assemblea Oberta es proposa com un punt de partida, un moment d’intercanvi i també de proposta; com un espai on proposar accions polítiques, socials i institucionals per fer conjuntament.

L'acte va comptar amb la presència i aportacions de la trentena de persones presents provinents de diferents formacions polítiques, sindicats, plataformes ciutadanes o simplement veïns del poble sense vinculació a cap tipus d’organització. Es va parlar de la necessitat de fer acció política sobre dos eixos: les lluites, accions i valors que cal promoure actualment i la construcció d’una alternativa política.

Prèviament es va fer una exposició a mode del balanç de l’acció de govern de Piera passada mitja legislatura i de l’experiència i valoració per membres de Piera assistents a l’assemblea Ara es demà a Barcelona del passat dia 1 de febrer, que serviria per canalitzar i enfocar les accions a fer pel futur a partir de la participació de la ciutadania.

Durant dues hores en dos grups, es van abordar diferents aspectes del context actual que varen ser posats en comú en plenari final i es van acordar diferents accions conjuntes per dur a terme, entre elles, muntar un estand a la Fira de Piera pels propers 26 i 27 d’abril per publicitat l’existència del nou espai polític i establir diferents mecanismes de participació per tal de recollir l’opinió de la ciutadania.


2 Comentaris

M

Maria

Igualada

7 d'agost 2017.16:31h

Respondre

Amagar les sigles ICV-EUIA per continuar fent la mateixa política de sempre. A Igualada, Barcelona i Catalunya, darrere de Podem i B comú, han continuat fent un desastre de gestió. I ara, han... Llegir més agafat el relleu de la vella CIU amb la puta i la Ramoneta i posant pals a les rodes a tot. Recordem Herreras, Camats, Ortiz, Vintró, Boadas, Vilas, ... Res de nou en l’horitzó.

P

Pep

Anoia

21 d'abril 2017.16:39h

Respondre

”Ara és demà” és el nom del debat sobre el futur de l’educació al nostre país engegat pel Consell Escolar de Catalunya i que des del mes de juliol de 2016 està implicant alumnes, pares,... Llegir més mares, professionals, centres i agents educatius. Un exemple de participació i de donar veu a la ciutadania.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.