TORNAR

El torneig Patrip Patrap triplica el nombre de participants

Més de 160 infants han gaudit del torneig vilanoví

esports
Dimarts, 31 desembre 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Més de 160 infants han gaudit del torneig Patrip Patrap que organitza el Servei d’Esports de Vilanova del Camí. Aquest any, el torneig esportiu de Nadal ha triplicat el nombre d’equips participants que ha estat de 24 en total. Equips masculins, femenins i mixtes formats per una mitjana de 7 integrants han compartit la pràctica de l’handbol, el bàsquet i el futbol sala.

Torneig Patrip Patrap

Han estat dos dies molt intensos d’activitats esportives que s’han dedicat monogràficament a la pràctica d’aquests tres esports estrella. El dia 27, al matí, handbol; a la tarda, bàsquet, i el dia 28 al matí, futbol sala a 4 pistes, perquè l’alt nombre de participants requeria aquesta vegada el doble o més d’espai que en altres edicions.

A més, aquest any com a novetat, entre partit i partit, hi havia jocs, inflables i pràctica d’habilitats esportives, a càrrec, de monitors de Fesport.

Des del Servei d’Esports i des de Fesport es mostren molt satisfets per l’èxit del torneig, tant per la bona resposta obtinguda com pel bon ambient que es va respirar els dos dies d’activitat.

Les properes cites del Servei d’Esports vilanoví són la cursa de Sant Silvestre que tancarà novament l’any amb la convocatòria de corredors en doble circuit urbà, i de cara a la festa major d’hivern, la Pujada als Dipòsits, programada pel dia 12 de gener. La prova arriba enguany a la 28a edició.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.