TORNAR
PUBLICITAT

El Torneig de Nadal Caga Tió arriba a la 22a edició amb la participació de 174 equips

Aquesta iniciativacomptarà amb prop d’un miler de participants

esports
Dijous, 12 desembre 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Torneig de Nadal Caga Tió d’Igualada, una iniciativa impulsada pel Patronat Municipal d’Esports i l’Ajuntament d’Igualada, celebra enguany la seva 22a edició. Aquest any s’han inscrit 972 nens i nenes, que formen part d’un total de 174 equips que competiran en tornejos de diferents esports al complex esportiu de Les Comes.

Torneig Caga Tió

Cal destacar que en aquesta edició la totalitat de les inscripcions s’han dut a terme on-line. La regidora d’Esports de l’Ajuntament, Rosa Plassa, celebra “la bona acceptació d’aquesta iniciativa any rere any, que ja té una llarga vida, que funciona i que forma part de la tradició esportiva de Nadal a la la ciutat”.

Pel que fa als més petits, els prebenjamins i benjamins, 53 equips lluitaran els dies 23 i 24 de desembre, entre les 9h i les 14h, per imposar-se en les disciplines de futbol, bàsquet, handbol i mazaball. En categoria aleví, infantil i cadet hi participaran 121 equips, que disputaran els seus partits de futbol, bàsquet, voleibol i handbol entre el 27 i el 30 de desembre, de les 9h a les 19h.

L’organització d’aquest esdeveniment ha fet necessari comptar amb un director, sis coordinadors i un total de 84 àrbitres, que seran els encarregats de garantir el correcte desenvolupament de les activitats. Els detalls es poden consultar al web www.pmeigualada.cat o a la pàgina facebook.com/torneigcagatio.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.