TORNAR

Un igualadí reuneix els Alberts Solers de Catalunya

En la primera trobada es van reunir 13 homònims, però ha contactat amb més de 50

gent
Dimecres, 27 novembre 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Albert Soler és metge, l'Albert Soler és geòleg, l'Albert Soler és jugador d'hoquei patins, l'Albert Soler és diputat al Congrés, l'Albert Soler és enginyer, l'Albert Soler és un jubilat, l'Albert Soler és productor audiovisual, l'Albert Soler és llombricultor... Fins a tretze cares d'un mateix nom es van donar cita aquest dissabte 23 de novembre per compartir un esmorzar i un munt d'anècdotes divertides al voltant del seu nom.

Feina de recerca de l'Albert Soler igualadí

13 cares amb un mateix nom

Trobada dels Alberts Solers

L'Albert Soler, una de les 4 persones que actualment tenen aquest nom a Igualada, va ser l'impulsor de la trobada i es mostra 'molt satisfet d'haver creat una iniciativa que seguirà en marxa, ja que, entre els Alberts Solers assistents a la trobada, es va decidir declarar oficialment el 23 de novembre com el Dia Internacional de l'Albert Soler, marcant la data de les futures trobades'.

L'Albert Soler apunta que, curiosament, la iniciativa ha comptat amb el mateix nombre de participants que una proposta similar del cineasta nord-americà Alain Berliner, enregistrada en el seu film The sweetest sound. Soler desitja superar aquests xifra en les properes edicions de la

trobada, sumant tots aquells Alberts Solers que tenien ganes de venir i no han pogut.

L'organitzador destaca que ha contactat amb més de 50 Alberts Solers d'arreu del territori a través de les xarxes socials i la guia telefònica. “Ha estat molt estrany i divertit parlar amb tants Alberts Solers. Ha arribat un moment que ja no sabia quin era quin...”. També comenta que ha localitzat Alberts Solers molt lluny d'aquí, concretament a Austràlia i Hong Kong.

En aquests moments, Albert Soler, juntament amb Carlos Reyes, està preparant un vídeo de la trobada en el què coneixerem les 13 persones que comparteixen el nom Albert Soler. Tindran

alguna cosa més en comú a part del nom?

Més informació a: Bloc de la iniciativa: www.albertsoler.me/trobada. Twitter: @QuinAlbertSoler


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.