TORNAR

Clariana prepara la 3a Festa i mercat del Tió

La festa es durà a terme el proper 6 de desembre

societat
Dimecres, 13 novembre 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper divendres 6 de desembre el nucli de Clariana, a Argençola, s’omplirà de tions. El Trill, Associació cultural amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Argençola, organitza un any més la Festa i Mercat del Tió que aquest any arriben a la seva 3a edició.

Als boscos dels voltants del poble, els tions ja esperen a les famílies que vulguin venir a buscar-los i emportar-se’ls cap a casa seva per Nadal El proper dia 6 de desembre es durà a terme una matinal perquè petits i grans recuperin aquesta antiga tradició, que com tantes altres s’ha anat perdent.

Per participar a la Festa del Tió cal inscripció prèvia. La informació de com fer aquestes inscripcions es pot trobar a la web www.eltrill.org.

A més durant tot el matí tothom qui ho vulgui pot visitar el Mercat del Tió.

Una aposta decidida pels productes locals, ecològics i de proximitat, així com per l’artesania feta a prop de casa. Una bona alternativa per a regalar de cara a Nadal.

A banda, les persones que s’apropin fins a Clariana, també podran participar en un seguit d’activitats, A partir de les 10 del matí hi haurà un esmorzar popular a base de botifarrada (entrepà i beguda 4 euros).

A 2/4 d’1 del migdia es durà a terme una xerrada a càrrec del Dr. Martí Boada i Juncà amb el títol “Boscos i arbres de Catalunya”. El Dr. Boada és professor titular i investigador del Departament de Geografia i de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És un gran comunicador i divulgador de temes de medi ambient, escriptor i col·laborador habitual de TV3 als programes “Espai Terra” o “Els Matins”, on també va presentar “Boscos”.

A 2/4 de 2 del migdia a l’església es durà a terme un Concert de Nadal i la matinal s’acabarà a 2/4 de 3 amb un Dinar Popular a base de Fideuà, amanides i postres. (8 euros. Màxim 100 persones). Per participar-hi cal fer una inscripció prèvia a través del mail: associacioeltrill@gmail.com

El Trill, Associació cultura del terme d’Argençola vol convidar a tothom a assistir-hi.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.