TORNAR

Maria Enrich i Jesús Lladó presentaran dimarts el seu llibre 'Paraules mirall' a la Biblioteca

Es tracta d'un recull de narracions curtes basades en palíndroms

cultura
Divendres, 8 novembre 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper dimarts 12 de novembre a les 7 de la tarda a la Biblioteca Central d'Igualada tindrà lloc la presentació del llibre dels igualadins Jesús Lladó i Maria Enric 'Paraules mirall'. Es tracta d’un recull de narracions curtes de Maria Enrich basades en palíndroms de Jesús Lladó, amb il·lustracions de Txell Darné.

Cobertes del llibre

La presentació que es durà a terme el proper dimarts a la Biblioteca Central anirà a càrrec del músic, periodista i ludolingüista David Puertas (creador dels sidokus)

Maria Enrich

La Igualadina Maria Enrich va estudiar Magisteri i Filologia Catalana i, durant molts anys, ha estat professora de Llengua i Literatura Catalanes en un IES de la ciutat. Des de sempre que li agrada molt llegir i escriure. Té tres filles i gràcies a elles s'ha dedicat a escriure llibres de literatura infantil i juvenil. Li encanta inventar històries i poder-les explicar perquè els altres s’ho passin bé.

Jesús Lladó

Barceloní, però resident a Igualada es dedica a la música en l’àmbit acadèmic. Imparteix classes de violí i dirigeix orquestres d’estudiants. De ben petit ja li agradaven els jocs de paraules, però no va ser fins de gran que va descobrir els palíndroms. Des d’aleshores, s'hi ha dedicat amb passió. Això l'ha portat a editar la revista de palíndroms Semagames i a ser copresident del Club Palindromista Internacional. Ha escrit diversos llibres i també, un munt d’articles per a revistes.


1 Comentaris

j

jaume rodriguez enrich

igd

8 de novembre 2013.10:40h

Respondre

jo i sere per els autorsi per coneixe que caray es aixo dels polindroms

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.