TORNAR

Celebració del final de la lliga del CPP Igualada Suro Pub

Derrota per la mínima del Benjamí-Aleví

esports
Dilluns, 6 abril 2009. 11:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El dissabte passat, els jugadors dels tres equips sèniors del club van celebrar un sopar en motiu del final de la lliga regular. Els palistes del CPP Igualada Suro Pub van reunir-se per sopar a El 10 de la Placeta, empresa amiga i col•laboradora del club, i posteriorment van seguir la celebració al Suro Pub, patrocinador de l’entitat.

Celebracio del final de la lliga del CPP

La celebració va ser de caire festiu, ja que la temporada lliguera del CPP Igualada Suro Pub ha tingut un balanç general molt positiu en totes les categories. El primer equip ha disputat la lliga de 1a nacional, classificant-se per la fase d’ascens a Divisió d’Honor Espanyola, que es disputarà durant el pont de l’1 de maig. Precisament aquesta setmana s’ha conegut la seu de la competició. Irun ha estat finalment l’emplaçament escollit després de descartar-se altres opcions com pugui ser Priego (Córdoba). També a Irun, i simultàniament amb la fase d’ascens a Divisió d’Honor Espanyola, es disputarà la fase d’ascens dels equips d’aquesta categoria cap a Superdivisió (Lliga Butterfly), la màxima divisió estatal. Així doncs, els integrants de l’expedició igualadina podran gaudir d’un cap de setmana de ping-pong de gran nivell a la localitat guipuscoana. Pel que fa al segon equip, ha aconseguit l’ascens a Superdivisió Catalana després de guanyar tots els partits de la Divisió d’Honor Catalana. El tercer equip també ha aconseguit disputar la fase d’ascens a Preferent tot i que, en aquesta ocasió, sense reeixir.

Derrota per la mínima del Benjamí-Aleví

CE Badalona 3 – CPP Igualada 2

L’equip benjamí-aleví del CPP Igualada Suro Pub va patir una derrota molt ajustada el cap de setmana passat a Badalona, en partit de la copa d’edats. L’equip local s’enduia el primer punt del partit amb la victòria de Víctor Pané davant de l’igualadí Jordi Marcè per 0-3. El club anoienc, però, va empatar a continuació per mitjà d’Albert Kenji Matsuoka, que va imposar-se a Daniel Garcès per un ajustat 3-2 després de remuntar un 1-2 en contra. L’Igualada es va avançar en el marcador en els dobles, on Matsuoka – Marcè van vèncer a la parella local Pané – Salguero per 3-1. Malgrat això, el conjunt badaloní va empatar de nou el partit en la següent partida, ja que Daniel Garcès va derrotar a Jordi Marcè per un ajustat 2-3 després que l’igualadí empatés a 2 jocs el 0-2 inicial. Per últim, Albert Kenji Matsuoka no va poder evitar que Víctor Pané el superés per 0-3 i firmés la victòria del conjunt local.

CPP Suro Pub


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.