TORNAR

Presentació del llibre 'Los 100 últimos glaciares del sur de Europa' al Club Excursionista Uecanoia

L'autor del llibre és l'igualadí Jordi Camins

cultura
Dimecres, 23 octubre 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Divendres a les 8 del vespre, es farà la segona i darrera presentació a Igualada, del llibre “Los 100 últimos glaciares del sur de Europa” a la sala de conferències del Club Excursionista Uecanoia, carrer Sant Magí, 28-2on pis, en un acte d’entrada lliure i obert a tothom.

Jordi Camins

Fa dues setmanes, la sala d’actes de la Biblioteca es va quedar petita en la primera de les presentacions d’aquest llibre de Jordi Camins, que ja ha estat un dels escollits per formar part del selecte grup de publicacions que s’exposaran al Festival Internacional de Cinema de Muntanya de Torelló.

El mateix dia al matí, l’observador glaciòleg igualadí impartirà una conferència sobre canvi climàtic i evolució recent de les glaceres dels Pirineus, al II Rupicapra Symposium, congrés científic internacional sobre l’isard, que se celebra aquests dies a Bellver de Cerdanya, i convidat per la Fundació World Nature.

A més de la publicació d’aquest últim llibre, durant l’any 2013, Jordi Camins ha continuat divulgant a tota la ciutadania en més de cinquanta conferències, els efectes que el canvi climàtic ocasiona a les glaceres de tot el món. En trobareu informació a la web www.gelicehielo.com


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.