TORNAR

'El món sobre rodes' d’Albert Casals

Viatja pel món sol, sense diners, i en cadira de rodes

cultura
Divendres, 3 abril 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Albert Casals té 18 anys i moltes ganes de viure aventures. Des dels 14 anys viatja sol pel món, en cadira de rodes, des del desert a les amèriques. Ara ha tret un llibre amb la seva història, El món sobre rodes, que recull els seus primers viatges i el presenta aquest divendres a Igualada, a la llibreria Aqualata a 2/4 de 8 del vespre.

'El món sobre rodes' d'Albert Casals

El món sobre rodes és la història d’Albert Casals, un noi que tot i haver patit una leucèmia, amb tan sols catorze anys va començar a viatjar, sol i en cadira de rodes, per mig món. El seu esperit inconformista i lluitador, la seva curiositat i l’afany per superar els contratemps i ser feliç l’han convertit en un aventurar excepcional i ha decidit explicar les seves experiències en aquest relat. Un testimoni vital impressionant, sincer i directe desprèn autenticitat per tots els cantons.

L’Albert Casals serà aquest divendres a Igualada, en l’acte de presentació del seu llibre. Serà 2/4 de 8 del vespre a la Llibreria Aqualata, i el presentarà Pilar Salat, regidora de Salut i acció social a l’Ajuntament d’Igualada.

Podeu veure també una entrevista a El club


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.