TORNAR

66 nens anoiencs impressionen al públic amb el musical 'Charlie i la fàbrica de xocolata'

Dissabte es durà a terme una nova funció

cultura
Dilluns, 9 setembre 2013. 11:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Les dues funcions del musical 'Charlie i la fàbrica de xocolata, organitzat per la coral Gatzara, han estat un èxit. Fins ara prop de 1000 persones han vist les dues funcions. Una xifra que augmentarà dissabte, quan hi ha programada la tercera funció.

Charlie i la fàbrica de xocolata

A l'espectacle hi van prendre part 66 nens i nenes de la comarca entre 7 i 16 anys que van actuar, ballar i cantar però són també els autors dels seus vestits i decorats. Per fer possible el musical van treballar durant 7 dies i 7 hores cada dia amb l’ajuda d’especialistes en decorats, vestuari, música, coreografia i teatre, i 'el resultat final va superar qualsevol expectativa en qualitat i en èxit'- s'afirma des de la coral Gatzara. 'El que més va impressionar al públic va ser l’actitud dels nens'- afegeixen. 'La seva alegria, passió i seguretat actuant i cantant'. Els nens es van transformar a l’escenari i segons afirmen des de l'organització 'aquesta setmana els ha canviat la vida'.

'Aquesta actitud i motivació dels nens és fruit de l’intensiu que han viscut durant la setmana'- expliquen des de la coral la Gatzara. Tant els participants com les seves famílies s’han bolcat al musical les 24h del dia. 'Més d’un vespre els pares i mares han ajudat amb el vestuari i la decoració i ningú parlava de res més'.

Charlie i la fàbrica de xocolata s’ha creat no només gràcies a la il•lusió de l’equip d’especialistes que han posat el seu talent i una dedicació absoluta al projecte, sinó que tampoc hauria estat possible sense l’excel•lent resposta dels nens i les famílies. L’equip estava format pels directors de la Coral Gatzara, Pep Farrés (direcció escènica), Susana Enrich i Elisabet Farrés (decorats) i Sònia Mateu (vestuari). El que havia de ser un projecte sobretot pedagògicament interessant per la preparació s’ha convertit en un espectacle que ha aconseguit un fet insòlit: dues funcions plenes al màxim i una tercera funció programada per aquest dissabte. És a dir, un espectacle que gairebé han vist 1.000 persones . 'Un èxit que ningú esperava i tothom viu amb molta il•lusió' conclouen des de la coral Gatzara.


5 Comentaris

J

Josep Marí i Llacuna

IGD

10 de setembre 2013.17:27h

Respondre

D´antuvi, sabiem que els components de la Gatzara havien treballat unes 7 hores diàries durant una setmana. Una feina dura durant vacances però gens pesada pels cantaires. S´ho passaven molt bé... Llegir més i amb molta il.lusió i entusiasme.
El resultat final era inimaginable. Una meravella de musical per sucar-hi pa!
Cal felicitar a tots els components per aquesta iniciativa amb la sol.licitud de veure si el proper any hi ha un nou musical.

A

Arian Morera

Igualada

10 de setembre 2013.14:51h

Respondre

Felicitats per una obra tan ben resolt : una meravella!!!!!!una mostra de com es poden fer coses amb pocs recursos,s’entén que és un esforç titànic per part de tothom que nomès amb talent,... Llegir més voluntat i saber fer és possible.Els nens increïbles,cantant més que bé i uns actors de primera.Què més es pot demanar? Gràcies, la il·lusió que fa veure coses així!!!!!!

M

Montse Riera

Santa Margarida de Montbui

10 de setembre 2013.12:33h

Respondre

Fantàstic, genial.. una demostració del resultat de la feina ben feta.
Cal felicitar als promotors de la idea, i a tota la gent que l’ha fet possible.
Qui no l’hagi vist, que no s’ho pardi... Llegir més el dissabte 14, sobretot els nens i nenes.
Un exemple del que es pot obtenir amb l’esforç del propi treball.

T

Teresa

Igualada

9 de setembre 2013.17:49h

Respondre

Un musical fantàstic, emotiu i impressionant No us deixeu perdre la tercera oportunitat!!

C

Concepció

Sant Genís ( Jorba )

9 de setembre 2013.15:07h

Respondre

Un espectacle musical fantàstic
amb ganes de tornar-lo ha veure.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.