TORNAR
PUBLICITAT

El Rrrrecfestival, a cobert

Es canvia d'ubicació a causa de la previsió meteorològica

societat
Divendres, 6 setembre 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
A causa de la predicció meteorològica que vaticina nuvolositat variable amb possibilitat de ruixats localment intensos, l'organització del Rrrrecfestival ha anunciat que l'esdeveniment que es durà a terme dissabte serà traslladat a l'edifici de Cal Carner, a l'Av. del Mestre Muntaner, n. 99.

Fragment del cartell del festival

Malgrat tot, a traves de la seva pàgina web, www.labastida.cat, l'organització informarà en el darrer moment de quin serà finalment la ubcació, ja que en la mesura del possible es vol mantenir la ubicació del festival al recinte industrial Vapor de Baix, al C/ Creueta, n. 31.

Amb independència de la ubicació final l'organització mantindrà tant la programació horària com l'oferta familiar i musical.

Els tallers per als més menuts començaran a partir de les 17:00h i fins a l'hora de sopar podran jugar creant bijuteria de pell, construir un mural ple d'ocells al taller d'Origamis -papiroflèxia-, inventar-se una Katxina -tòtems originaris de Mèxic- i per als més grans, hi ha preparada una exposició centrada en l'arquitectura urbana del Barri de les Adoberies. Fins a les 20:00h. L'entrada als tallers serà gratuïta. També s'oferirà servei de sopars fins acabar les existències.

I per als melòmans, les actuacions musicals s'iniciaran amb Icebend -20:00h.-, Tuya -21:15h, Mujeres -22:30h, Albert Pla -23:45h, Hysteriofunk -01:30h, L'Hereu Escampa -02:45h, i Dj Joan Molas -04:00h.-, un cartell amb més de set hores de música en viu.


1 Comentaris

R

Roser

Esparraguera

9 de setembre 2013.10:18h

Respondre

Va ser un bon festival, felicitats!

Només una queixa: al ser un local cobert em pensava que els fumadors anirien a fora a fumar, però no va ser pas així i degut a problemes de respiració que... Llegir més tinc havia de sortir sovint a respirar aire net lliure del fum del tabac.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.