TORNAR

La Gatzara porta a escena 'Charlie i la Fàbrica de Xocolata'

Hi participaran nens i nenes d'entre 7 i 16 anys amb la direcció escènica de Pep Farrés

cultura
Dimarts, 3 setembre 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La coral infantil la Gatzara posarà en escena aquest dijous i divendres el musical 'Charlie i la Fàbrica de Xocolata', en la que hi participaran cantaires de la mateixa coral i també d’altres nens i nenes de tota la comarca.

Integrants de la Coral Gatzara

Fotograma del film 'Charlie i la fàbrica de Xocolata' dirigida per Tim Burton

Al llarg d’una setmana de treball intens s’acabaran de preparar totes les cançons, les coreografies, l’escenografia, els decorats i els vestits per tal que tota la ciutat pugui gaudir del que s'ha ideat com a un gran espectacle.

El musical “Charlie i la fàbrica de xocolata” és una producció dels responsables de la Coral Gatzara i compta amb la col·laboració de Pep Farrés en la part escènica, Susanna Enrich i Elisabet Farrés en la part de decoració i Sònia Mateu en la part de vestuari.

El musical tindrà dues representacions el dijous 5 de setembre a les 7 de la tarda i el divendres 6 de setembre a les 9 del vespre, al Teatre Municipal de l’Ateneu. Les entrades es poden comprar de dilluns a dimecres de 2/4 de 6 a les 6 de la tarda a l’Espai Cívic Centre o el mateix dia a les taquilles de l’Ateneu per un preu de 3 euros (gratuït per menors de 7 anys).

Una setmana intensa d'assajos i preparatius

Durant una setmana del 28 d'agost al 4 de setembre, els participants estan alternant assajos musicals i coreografies, i preparen el decorat i el vestuari amb l'ajut dels pares. Al musical, a part dels cantaires, hi participarà un grup de músics professionals (piano, bateria i baix) que els acompanyaran.

Després d’estudiar diversos musicals i pel·lícules musicals infantils, La Coral va decidir que la més adequada pel rang d’edats, la dificultat de les cançons i les possibilitats de vestuari i decorats és “Charlie i la Fàbrica de Xocolata”. Les cançons seran les originals de les dues pel·lícula i el guió es basarà tan en les dues versions en pantalla com en el llibre de Roal Dahl. El musical serà en català, amb una traducció pròpia de l’original.

Inscripcions per al nou curs de la Coral Gatzara

Per altra banda, aquesta setmana també s’obriran les preinscripcions de la Coral Infantil Gatzara, adreçada a tots aquells nens i nenes de 3 a 16 anys que els hi agradi cantar, jugar, ballar i passar-s’ho molt bé. A més a més, aquest curs 2013/2014 engegarà encara amb més força ja que la Gatzara farà 45 anys! Serà un curs amb assajos, concerts, excursions, colònies i alguna sorpresa més!

Les preinscripcions pel nou curs es podran realitzar del 2 al 14 de setembre a l’Espai Cívic Centre. Per qualsevol dubte o qüestió es podrà parlar amb els responsables el dia 2 de setembre al matí i el dia 14 de setembre de 4 a 6 de la tarda. Per més informació també es pot consultar la pàgina web de la coral: www.gatzara.cat


2 Comentaris

A

Anna

Colònia

3 de setembre 2013.13:39h

Respondre

Llàstima que no hi podré ser..... Segur que serà un èxit!

M

Marti

Igualada

3 de setembre 2013.08:44h

Respondre

Moltes felicitats per la iniciativa i per la feina feta. Segur que serà un èxit !

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.