TORNAR

El proper 7 de setembre, 3a edició del rrrrecfestival, a Igualada

El festival arriba enguany a la seva tercera edició

cultura
Dijous, 29 agost 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Un any més torna el festival insígnia de laBastida, el rrrrecfestival. Llavor de l'actual associació, la qual té com a principal objectiu unir esdeveniments d'oci i cultura amb el Barri de les adoberies d'Igualada, el festival arriba enguany a la seva tercera edició.

Fragment del cartell del rrrrec Festival

El format d'activitats es manté com l'any passat, amb tallers familiars, servei de sopars, concerts fins a la matinada, espectacles entre els grups i sessió de Dj, per tancar una jornada festiva, alhora que reivindicativa del què l'organització creu que hauria de ser un 'barri dinàmic, carismàtic i ple de vida'.

El complex industrial Vapor de Baix serà novament l'espai que acollirà el rrrrecfestival 2013. Es tracta d'un centre neuràlgic a Igualada pel què fa a locals d'assaig d'alguns dels millors grups de la ciutat.

En un entorn kitsch, on encara sobreviuen algunes iniciatives del teixit industrial que donà nom al barri, la idea de fer encabir el festival en aquest entorn és la de mostrar a la ciutadania i gent d'arreu part del patrimoni històric d'Igualada, 'un tresor que durant aquests darrers anys hem vist com anava desapareixent en nom del progrés, els aparcaments i les places dures'- s'afirma des de la Bastida.

Tallers artesanals, espectacles, performances i instal·lacions artístiques conformen el programa paral·lel a l'escenari principal, on es podran veure Icebend, Tuya, Albert Pla, Mujeres, L'Hereu escampa i Hysteriofunk, una programació amb més de set hores de música en viu. El festival obrirà portes a partir de les 5 de la tarda.

A diferència dels dos anys anteriors, l'organització demana en aquesta tercera edició 5€ com a bot d'ajut a l'hora d'adquirir el passi de forma anticipada, o bé 7€ a taquilla. Els punts de venda a Igualada són el Vinnart, l'Hot Blues, la Teixidora i de forma virtual a través de la plataforma Igualada Showroom.



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.