TORNAR

Els famosos Clicks de Famobil protagonistes d'una exposició de fotografia

Oriol Solà i Prat exposa 'la vida en un clic' a la Biblioteca

cultura
Dissabte, 24 agost 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Una selecció de textos contemporanis acompanya aquests dies l'exposició fotogràfica titulada "La vida en un clic", d'Oriol Solà i Prat, que es pot veure a la Biblioteca Central d'Igualada.

Unes línies d'autors com Miquel Martí i Pol, Pere Calders, Hanif Kureishi, Mitch Albom o James Redfield, per citar-ne alguns, aporten el toc literari a unes imatges que se centren en els petits ninotets de joguina coneguts per tothom.

Com assenyala l'autor, 'tenint en compte el marc de la Biblioteca Central d'Igualada on s'exposen, per a aquesta ocasió les fotografies s'han volgut acompanyar d'una selecció de textos, uns fragments d'obres d'autors contemporanis que d'alguna manera o altra tenen a veure amb el valor que s'il·lustra a cada imatge'.

Després de passar per altres poblacions com Caldes de Montbui, Santa Margarida de Montbui, La Pobla de Claramunt o Tàrrega, ara 'La vida en un clic' fa parada a la capital anoienca coincidint amb la Festa Major i fins a finals d'octubre.

Oriol Solà i Prat recorda que 'els clics, que a priori són els protagonistes de les imatges, no deixen de ser només una excusa per plasmar aquest seguit de valors que es volen posar damunt la taula'. Així, respecte, esforç, superació, compromís, responsabilitat, disciplina, superació i il·lusió són els valors que queden reflectits en aquesta primera tria. A partir de mitjans de setembre es rellevaran algunes de les fotografies per afegir-ne de noves.

Les imatges es podran veure fins al dia 26 d'octubre a l'Espai dels Lectors de la biblioteca (tercer pis).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.