TORNAR

Avui, trobada de Víbries, Don Juan Tenorio i inici del Tasta el Rec

La Festa Major d'Igualada enceta els actes del cap de setmana

societat
Divendres, 23 agost 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Festa Major d'Igualada enceta avui la programació prevista per al cap de setmana, amb una concentració major d'actes i amb els plats forts de la festa. Aquest divendres es dona inici a les activitats de les Barraques i el Tasta El Rec, espai on també es desenvoluparà la nit de concerts.

Avui s'enceta el Tasta el Rec

Altres actes previstos per aquest divendres són la celebració dels 25 anys de la Vibria d'Igualada, amb una trobada i cercavila de víbries de tot Catalunya per la Ciutat, l'exhibició de danses i balls parlats, el correfoc, o el teatre amb Lloll Bertran i Joan Pera, que interpretaran una versió 'molt Zorrilla' de Don Juan Tenorio.

Actes per divendres, 23 d'agost

8.30 h VIII TORNEIG DE GOLF CIUTAT D’IGUALADA & SM 44

Informació i inscripcions al club@anoiagolfclub.net o al 696 414 745, fins al 21 d’agost

Ho organitza: Anoia Golf Club a Sant Esteve Sesrovires

A les 10 a les 12.30 h

VISITES GUIADES: ANY DEL PASSEIG

Lloc de sortida: màquina de tren de la Plaça de Catalunya

12 h TRONADA

a càrrec dels Voladors,Trabucaires d’Igualada

a la rambla de Sant Isidre

12.15 h TRASLLAT DE SANT BARTOMEU des de l’església del Roser a la Basílica de Santa Maria. Ho organitza: la FESTHI, Federació del seguici tradicional històric d’Igualada. Acte amb foc

12 h Contes a la biblioteca a càrrec d’Albert Marquès. 'Un dia l’Ós mandrós va trobar una màquina estranya', un qüentilador que explica contes a dojo. Per a nens i nenes a partir de 4 anys.

a la Biblioteca Central

13 h VERMUT DE LA TRONADA

Ho organitza: Assoc. Juvenil La coll@nada al casal La Teixidora

16,30 h GEGANTS i BALLS PER ALS AVIS I LES ÀVIES

als centres Arian, Residència Igualada i l’Estada.

Visites festives a les residències assistencials per a la gent gran, càrrec del Tonet Blanquer, el Ball de Cercolets i el Bisbalet, acompanyats dels seus músics als centres Arian, Residència Igualada i l’Estada.

18 h CARRERS D’ART, amb La CIA Detotskolors

Art i música al carrer, on els nens i nenes crearan la seva obra d’art amb els cavallets, paletes i pinzells Organitza: Programa de millora del Barri de Sant Agustí. al carrer de Sant Simplici i pl. de la Creu

18 h JOCS TRADICIONALS PER A TOTHOM

Concurs de crits, la cucanya, curses de sacs i el joc de tibar la corda.

Ho organitza el Casino Foment.

a la rambla de Sant Isidre

18h EXHIBICIÓ DE DANSES I BALLS PARLATS: Moixiganga de Bitrac Dansa, Ball de Cercolets, Ball de Cavallets de Bitrac Dansa, Ball de Pastorets i Ball de Bastons i la Colla Bastonera Garrotades d’Igualada.

Presentacions a càrrec del Salero de la ciutat, Narcís Selva i Mullera

a la plaça de l’Ajuntament

VERSOTS I BALL PARLAT DEL BALL DE SANT MIQUEL I ELS DIABLES

a la plaça de l’Ajuntament. Acte amb foc.

18h 25 ANYS DE LA VÍBRIA D‘IGUALADA. TROBADA DE VÍBRIES. Plantada de totes les bèsties participants: Víbria Voramar de Tarragona, Víbria de Reus, Víbria Botafocs de Castelló, Víbria del Poblenou de Barcelona, Vibria Jove d’Igualada i Víbria d’Igualada.

Activitat coordinada pels Dracs i Diables d’Igualada.

a la plaça de cal Font

19 h OBERTURA DE LA FIRA D’ATRACCIONS

Instal·lada entre els carrers d’Itàlia i França, a les Comes, i fins al 26 d’agost.

19,30 h CERCAVILA DE VÍBRIES amb motiu 25 ANYS DE LA VÍBRIA D‘IGUALADA

Activitat coordinada pels Dracs i Diables d’Igualada.

Recorregut: c/ Aurora, c/ d’Òdena, rambla de Sant Isidre, c/ de Garcia Fossas, plaça de la Creu, c/ de l’Argent i pl. de l’Ajuntament.

Acte amb foc

21 h TEATRE: DON JUAN TENORIO, una versió molt “zorrilla”, amb la Lloll Bertran i el Joan Pera

al Teatre Municipal l’Ateneu.

21 h BARRAQUES ’13: TASTA EL REC

Vine a sopar amb les tapes i els tastets gastronòmics que ens proposen: La Coll@nada (Arran, La Teixidora, Les Troneres i L’Hortet), Coral Juvenil Xalest, El Garbell, Unió Cultural Extremenya de l’Anoia, Moixiganguers d’Igualada, Iglú Igualada GNU/Linux Users, Club Handbol Igualada, Club Futbol Igualada, Associació Protectora d’Animals de l’Anoia (APAN), Banda de Música de la Confraria Jesús Nazareno, Club Bàsquet Igualada, ACAPS Anoia (Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí), Black Storm Legions – Anoia Death Metal, l’Hortet de la Salut, Associació Planeta Viu i Associació Esportiva Fesport.

Tapes a partir d'1'5 euros.

Activitat organitzada i gestionada per les entitats de Barraques i el Departament de Joventut.

Espai Barraques, al carrer del Dr. Joan Mercader (davant del Museu de la Pell)

22 h CINEMA MUNDIAL presenta: EL PLANETA DE LOS SIMIOS, amb Charlton Heston i Roddy M. Dowall. Projecció inclosa dins els actes de l’Any del Passeig per recordar els antics cinemes que hi havia en aquest vial tan emblemàtic de la ciutat. a l’amfiteatre del parc de l’Estació Vella

23,15 h CORREFOC amb els Petits Diables d’Igualada; els Diables d’Igualada, amb la Víbria Jove d’Igualada; el Ball de Sant Miquel i els Diables i el grup Mal Llamp amb les seves bèsties: el Voraxcis, Flameus i Mal Llamp.

Amb el suport del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí

Pl. de Sant Miquel, c/ de Sant Roc, c/ de Sant Sebastià, pl. de la Creu, C/de Sant Simplici, c/ de Sant Agustí, Trav. Gomis, c/ de Sant Ignasi, c/ Creueta, c/ dels Traginers i pl. dels Traginers.

00:00 h NIT DE CONCERTS AMB: Batak, els guanyadors del Concurs Track Vendrell 2012, ens presenten el seu primer disc, “Casa Vella” (rock i sons d’arrel tradicional) i Oprimits (Mallorca), amb el seu últim treball “Endavant” (Ska i Reggae mediterrani) . A continuació el Dj Llansana, Pd igualadí, oferirà un variat repertori musical.

Espai Barraques, al carrer del Dr. Joan Mercader (davant del Museu de la Pell)


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.