TORNAR
PUBLICITAT

Aquest divendres passa per Igualada la Pedalada per la independència

Serà una etapa de 87,6 km que unirà Manresa i Igualada

societat
Divendres, 23 agost 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Avui divendres passarà per Igualada la 23a etapa de la ruta Pedalem per la Independència. Un projecte que es va iniciar el dia 1 d'agost a Girona i que durant 41 dies recorrerà totes les capitals de comarca de Catalunya amb l'objectiu de reivindicar amb el seu pas una Catalunya independet.

Etapa 23: Manresa-Igualada

La pedalada per la Independència en la seva sortida a Girona, el passat 1 d'Agost

El projecte es troba actualment en el seu equador. Fins ara s'han realitzat 22 etapes, i el proper 10 de setembre la pedalada arribarà al seu destí, Barcelona. Fins ara s'han sumat al projecte 200 ciclistes, que han anat participant de les diferents etapes.

L'etapa 23 és la que finalitzarà a la capital de la comarca de l'Anoia, aquest divendres, 23 d'agost.

La sortida serà a les 9 a la Plaça Sant Domènec de Manresa i l'arribada a la Plaça de l'Ajuntament d'Igualada i amb un total de 87,6 quilòmetres recorrerà els següents municipis: Manresa, Sant Vicenç de Castellet, Monistrol de Montserrat, Montserrat, Olesa de Montserrat, Esparraguera, Collbató, Vilanova del Camí i Igualada.

Després de sortir de Manresa la marxa agafarà la C-55 en sentit sud, fins a arribar a Sant Vicenç de Castellet i després fins a Monistrol de Montserrat, i opcionalment fins al monestir. Un cop la pedalada hagi baixat del santuari tornarà a Monistrol i des d'allà enfilaran de nou la C-55 en el mateix sentit sud fins a arribar a Olesa de Montserrat.

Posteriorment es passarà per Esparraguera, Collbató, El Bruc, Montserrat Parc, i per la Nacional-IIa s'arribarà fins a Vilanova del Camí i finalment a Igualada.

Per més informació es pot consultar la pàgina de Facebok del projecte o la seva pàgina web.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.