TORNAR

Es presenta a Igualada el llibre de Muriel Casals 'La fam i l'orgull'

'La fam i l'orgull. Un país que s'ha aixecat' és el títol del llibre

cultura
Divendres, 19 juliol 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dijous vinent, dia 25 de juliol, a les 7 de la tarda, al jardí dels secrets de l'Ateneu Igualadí, tindrà lloc la presentació del llibre "La fam i l'orgull. Un país que s'ha aixecat." de Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural.

Muriel Casals

La presentació de l'acte anirà a càrrec d'Eulàlia Solé, d'Òmnium Cultural Anoia. És un acte organitzat conjuntament per Llegim...? Llibreria i per Òmnium Cultural, amb la col·laboració de l'Ateneu Igualadí.

En aquest llibre, Muriel Casals decideix prendre la paraula un un moment crucial de la història del nostre país i fa una anàlisi profunda i rigorosa d'allò que 'ha deixat de ser un somni per convertir-se en una possibilitat'. Com bé diu, 'si no ho fem nosaltres, els catalans, no ho farà ningú per nosaltres de defensar la soberania no només política i econòmica sinó també mental. Ara, doncs, és l'hora de l'obra, ara és l'hora de l'acció'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.