TORNAR

Avui, festa del Mestizzatge a Igualada

Aquesta és la festa dels grups de música dels instituts locals

cultura
Dijous, 27 juny 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Per setè any consecutiu, el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada, juntament amb la Zona Jove, un grup de joves voluntaris i voluntàries de la ciutat, organitzen el Mestizzatge, la festa dels grups de música dels instituts locals.

Festa del Mestizzatge. Arxiu

Aquesta cita té com a objectiu potenciar els grups novells de la ciutat, donant-los l’oportunitat de tocar per primera vegada dalt d’un escenari amb tots els recursos i la infraestructura necessaris. Així doncs, la condició per participar-hi és que almenys un dels membres del grup estudiï en una escola o institut d’Igualada.

Enguany la festa del Mestizzatge es durà a terme al recinte de l’associació La Bastida, al carrer Creueta 31, el dia 27 de juny des de les 21:30h fins a les 2h de la matinada. L’entrada és gratuïta per a totes aquelles persones que hi vulguin assistir.

Per aquesta edició es compta amb nombroses actuacions de grups de música i d’altres espectacles, destacant especialment l’actuació d’Ariadna Bonet, la guanyadora del concurs de joves talents Teen Star.

Ruth Martínez i Àlex Requena faran el ball inaugural i a continuació actuaran JoKB, A dos vías, Psychodrome, Hello Lilliput, Fusty Sexy, Curse of Equinox i, finalment, Ariadna Bonet.

Més informació a www.igualadajove.cat


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.