TORNAR
PUBLICITAT

Johan Cruyff present al torneig Cruyff Courts a Igualada

Es va comptar amb la presència de les seleccions holandesa, danesa, anglesa i catalana

esports
Dilluns, 17 juny 2013. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El diumenge 16 de juny es va celebrar la Final Europea del Torneig Cruyff Courts 6vs6 organitzat per la Fundació Cruyff al camp del Xipreret a Igualada. Es va comptar amb la presència de les seleccions holandesa, danesa, anglesa i catalana.

Participants al torneig Cruyff Courts

Cada selecció participava amb un equip masculí i un equip femení. En la selecció catalana havia representació anoienca, amb la participació de jugadors/es de les Escolàpies i de l’Apiària entre altres jugadors/es del nostre país.

A les 8h del matí es va fer la cerimònia inaugural amb els himnes nacionals de cada país i amb les signatures dels jugadors/es sobre la bandera del Respecte.

A les 8:30h començaven els partits que es van disputar fins a les 11:30h del migdia. Els partits van estar molt disputats i casualment la classificació va ser la mateixa en categoria masculina i femenina: campió Dinamarca, finalista Holanda, tercera Anglaterra i en quarta posició Catalunya.

Durant tot el matí es va comptar amb el voluntariat d’un grup de joves de la Bossa de Monitors/es que van estar animant en tot moment en els diferents partits disputats. També es va comptar amb la presència dels nens i nenes més petits (P5) que van desfilar juntament amb les seleccions finalistes abans de començar les respectives finals. Les escoles i els seus coordinadors/es van oferir ajuda desinteressada per a fer possible el campionat: Garcia Fossas, Gabriel Castellà, Emili Vallès i Escolàpies.

Es va comptar amb la presència d’en Johan Cruyff a partir de mig matí el qual no va parar de signar autògrafs i fer-se fotografies amb tothom que ho desitjava. Amb declaracions al final del campionat destacava la gran quantitat de nens i nenes que han pogut participar en aquest campionat no només a Europa sinó a la resta de continents i que en un futur no molt llunyà es vol organitzar el Mundial del Cruyff Courts 6vs6.


1 Comentaris

M

Maria Rosa

Igualada

18 de juny 2013.09:38h

Respondre

M,agrada aixó de la signatura sobre la bandera del Respecte.. Es el que tindria de fer Igualada Comerc i el Partit Popular (o es que el desti d,aquest partit es a Igualada sempre estar a la... Llegir més oposicio? I per molts anys!) mira que incapaços d,arrivar a una entesa, arrivar a aquets extrems.. Molt trista la imatge que donen.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.