TORNAR

Presentació a Igualada de 'Qatar. El país més ric del món'

L'autor és la igualadina Món Sanromà

cultura
Dilluns, 17 juny 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dimarts, 18 de juny a la Biblioteca Central d'Igualada es presenta el llibre de l'igualadí Món Sanromà, 'Qatar el país més ric del món” (De bat a bat,25). 

Fotografia de la portada del llibre de Món Santromà

A les 7 de la tarda s'iniciarà aquesta presentació literària que comptarà amb la presència de l'autor, l'igualadí, Món Sanromà Moncunill. El llibre 'Qatar. El país més ric del món' és un excel•lent reportatge sobre el poder i les condicions de vida al país més ric del món, i parla des des d’Al Jazeera a la Qatar Foundation.

Fa només deu anys ningú coneixia Qatar, però de cop i volta, tothom parla d’aquest petit país àrab que ha causat un impacte tan gran no només als països occidentals, sinó a tot el món. En aquest llibre es responen preguntes com ara: Qui viu als gratacels enmig del desert? Per què Qatar té tant d’interès en el Barça i en Catalunya? D’on surten els diners de la Qatar Foundation, Qatar Airways o Al Jazeera?

Qatar té tots els punts per convertir-se en la joia de la corona del món àrab i els seus governants —autoritaris— ja tenen un full de ruta per aconseguir-ho. El país ofereix una imatge moderna, organitzant el Mundial de Futbol de 2022 o fent grans inversions en educació i cultura, però Qatar també té una cara oculta…

Món Sanromà Moncunill

Món Sanromà Moncunill (Igualada, 1986) és periodista i té un Màster en Relacions Internacionals, Seguretat i Desenvolupament. Entre els anys 2009, 2010 i 2011 va treballar per a una línia aèria a Qatar, cosa que li va permetre escriure aquest llibre i viatjar per tot el món. Entre altres llocs, també ha treballat al diari Regió 7, a Televisió de Catalunya i a l’Institut Català Internacional per la Pau.


2 Comentaris

P

Pere

Igualada

17 de juny 2013.12:10h

Respondre

El vaig sentir aquest dissabte a RAC1 i fa molt bona pinta!!!

j

jaume rodriguez enrich

igd

17 de juny 2013.10:20h

Respondre

em mon a igualada. sera interessant assistiri. bon dia

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.