TORNAR

Joan Pinyol publica “la seva 1a novel·la de terror

Aquesta setmana s'ha posat a la venda 'Ningúno mor'

cultura
Dimarts, 11 juny 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana s'’ha començat a posar la venda una nova proposta narrativa de l’'escriptor capelladí'Ningú no mor'. Publicada per Onada edicions, dins la seva col·lecció de Narratives número 24, i encapçalada per una cita extreta de '“L'’home' manuscrit” de Manuel Baixauli que subratlla que ni tan sols la mort de les persones n’anul·la l’'existència.

Portada del llibre de JoanPinyol, 'Ningú no mor'

Pinyol acaba de donar a conèixer la novel·la 'Ningú no mor' el segon llibre que publica el 2013, després de 'Perquè som poble', que va donar a conèixer a l’'abril.

Diuen que ningú no mor mentre algú el recorda. La recerca acadèmica que la Mercè i el Marc duen a terme, en ocasió de la commemoració del vint-i-cinquè aniversari de l'’institut de Masdeplors, els porta a desemmascarar un crim, el del Miquel Munné, un dels antics propietaris dels terrenys on ara s'’alça el centre educatiu. Ho fan amb la complicitat de personatges com la Maia, que viu envoltada de gats a la frontera entre la vida i la mort, i amb l’'oposició dels responsables del centre, que es neguen a remoure les aigües tèrboles d'’aquell passat. Aquesta actitud alimenta uns desitjos de venjança que tornen des de l'’ultratomba i que provoquen més morts i unes conseqüències del tot imprevisibles per a alguns personatges. I és que, mentre es continuï amagant la veritat, ningú no estarà en pau.

'Ningú no mor', una combinació trepidant d'’intriga, història i fets sobrenaturals en una trama que dóna vida a la mort i convida a moltes reflexions, es converteix en el tretzè llibre narratiu de Joan Pinyol i en la seva primera incursió en el terreny del terror. Tal com s'’indicarà, properament serà presentat a Capellades, Igualada i Vilafranca del Penedès, entre d’altres poblacions.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.