TORNAR

Aquest dissabte, festival 'Ajuda'ns a ajudar l'Àlex

Es durà a terme a la Bastida a partir de les 7

cultura
Dijous, 30 maig 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
'Ajuda'ns a ajudar l'Àlex' aquest és el lema del festival musical benèfic que tindrà lloc aquest dissabte 1 de juny a les 7 de la tarda a laBastida organitzat per l’associació NashAlexSasha. Constarà de tot un seguit d’actuacions musicals, hi participaran una gran quantitat de voluntaris i voluntàries i hi haurà servei de bar, amb begudes i menjar a preu popular durant tota la nit.

L'Àlex en una fotografia feta per Jaume Noguera

L’Àlex és un nen de 10 anys que en fa 4, li van diagnosticar el Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). A partir d’aquell moment, la família s’ha dedicat a proporcionar-li una atenció especialitzada que li ha permès desenvolupar les seves capacitats i millorar notablement la seva qualitat de vida.

“Educar a un nen amb TEA és un esforç incessant, intens i perllongant en el temps, una carrera de fons, amb obstacles i nombroses etapes i relleus en el camí, amb una meta llunyana, però molt gratificant – una vida feliç i plena”, comenten els pares de l’Àlex al seu bloc nashalexsasha.com.

La majoria dels recursos terapèutics són privats i la família n’ha pogut assumir els costos fins ara. Però a causa de la crisi econòmica, els pares han perdut les seves respectives feines i no tenen recursos econòmics suficients per poder pagar els tractaments necessaris.

Arran d’aquesta situació, la família ha creat un bloc nashalexsasha.com, on es pot conèixer en profunditat la màgica història de l’Àlex i la seva família per fer front a la malaltia. I han posat en marxa una sèrie de mecanismes per recaptar fons i que l’Àlex pugui seguir amb els seus tractaments terapèutics especialitzats.

“Si mantenim els tractaments terapèutics especialitzats, això es traduirà en benefici del seu desenvolupament i qualitat de vida, permetent-li ser una persona adulta segurament amb límits, però autònoma i funcional. En canvi, si deixa de rebre el suport professional necessari en aquests anys crucials per al seu desenvolupament, condicionarà la seva vida immediata i futura a limitacions molt serioses”, comenten els pares.

El Festival

L’entrada al festival costarà 5€, amb l’obsequi del got de l’Àlex, i tota la recaptació que es faci durant la nit, tant amb la venda d’entrades com a la barra, anirà destinada a no aturar els tractaments que rep l’Àlex per la seva malaltia, i així, pugui seguir tenint una vida feliç i plena.

Horari d’actuacions

19:00 h. – CARLOS TORMO

20:00 h. – TOMÁS ARISTIMUÑO

21:00 h. – ELS CAPÍTOLS D’UNA HISTÒRIA

22:00 h. – Descans per sopar

23:00 h. – MÍNNIM

24:00 h. – DEPT. (en format acústic)

01:00 h. – PRIBIZ

02:00 h. – DJ’S

Es pot veure un vídeo promocional del festival aquí


1 Comentaris

m

manitaX

Cornellá

1 de juny 2013.00:41h

Respondre

Espero que el festival sea un exito y se recaude una cantidad importante de dinero. El chaval se lo merece.
Yo contribuire con mi entrada y lo que haga falta.
Nos vemos en el festival

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.