TORNAR

Nova edició de Bellprat, Vila del Llibre

Hi haurà presentacions literàries, venda de llibres, concerts, cercaviles i espectacles

cultura
Diumenge, 30 maig 1999. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge Bellprat acollirà una nova edició de la Vila del llibre. El programa conté moltes novetats i comptarà amb la presència de 40 editorials independents que presentaran les seves novetats, a més de cercaviles, contacontes, tallers i música.

Bellprat, Vila del Llibre

Bellprat es tornarà a convertir aquest diumenge en la vila del Llibre. L'ambient al municpi s'omplirà de literatura i cultura. 40 editorials independents presentaran les seves novetats, vuit botigues de vell s'instal·laran en els seus carrerons i oferiran als visitants llibres de moltes temàtiques i èpoques. La música ressonarà per tot el municipi amb les cercaviles i òpera. Hi haurà contacontes infantils, tallers, recitals de poesia entre d'altres.

Lluís Foix farà el parlament d'obertura

La festa començarà oficialment a les 11 del matí amb el parlament d'obertura del periodista Lluis Foix. A partir d’aquell moment, en diferents escenaris s'aniran succeint les diferents presentacions de llibres: des de 'Sa salut', amb el Dr.Pros, 'Desmuntant la caverna ' de Jofre Llombart, la darrera novel·la de Blanca Busquets “La casa del Silenci, l'espectacle “El Positivisme Global” d'Eduard Biosca i el descobriment que 'Les Princeses també es tiren pets' d'Ilan Brenman, per als més menuts.

Presència de més de 40 editorials independents

Aquestes editorials que es caracteritzen totes elles per fer acurades edicions de temàtica variada, arribaran a Bellprat vingudes de molts punts dels països catalans, des d’Andorra al País Valencià i presentaran els seus darrera llibres publicats a través de diferents formats:, recitals de poesia i contacontes. En aquest sentit s'han habilitat a Bellprat quatre espais on es duran a terme aquestes presentacions.

Autors coneguts

En aquesta nova edició de la Vila del Llibre no hi faltaran els personatges més coneguts pel gran públic, com és el cas del periodista Lluís Foix que a les 11 del matí farà el parlament d’obertura. Jofre Llombart que presentarà el seu llibre 'Desmuntant la Caverna”. El col·laborador de “Versió RAC-1”, Eduard Biosca, que presentarà el seu espectacle sobre “El Positivisme Global”. I Blanca Busquets que presentarà el seu llibre “La casa del Silenci”, un altre del llibres destacats del darrer Sant Jordi.

La música, un altre ingredient de la Vila del llibre

La música serà un altre dels ingredients de la Vila del Llibre a Bellprat. Així es comptarà amb els alumnes del Conservatori de Barcelona, dirigits per Àngels Sarroca i la presència del tenor Carlos Cremades i el baríton Xavier Aguilar. Tots ells oferiran un concert d'òpera als assistents.

Homenatge a Joana Raspall i Salvador Espriu

Durant la jornada es dedicarà un espai a la pedagoga Joana Raspall, amb motiu del seu centenari, i també a Salvador Espriu. Es durà a terme una conferència a càrrec de Rosa Delor, hi haurà una exposició de fotografies de Salvador Obiols i 30 poemes del llibre Cementiri de Sinera, i es comptarà amb una actuació poètico-musical sobre la seva obra, “Arran de terra”, amb Laia Carreras.

Autocar des de Barcelona

Una de les novetats d'aquest any és que s'organitza un autocar de de Barcelona que sortirà de la Plaça Catalunya a les 9 del matí i tornarà un altre cop a Barcelona a les 8 del vespre. El preu del trajecte és de 10€ per persona i per fer les reserves cal enviar un mail a bellprat2013autocar@gmail.com .

També es pot reservar taula per dinar que consistirà en una paella amb amanida, beguda i postres(10€).

Es pot seguir tota la informació sobre l'esdeveniment a https://www.facebook.com/viladelllibre.bellprat o al web www.amicsdebellprat.cat



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.