TORNAR
PUBLICITAT

Arriba la tercera edició del Campionat comarcal de pàdel Punto Blanco

Els propers 7, 8 i 9 de juny

esports
Dilluns, 27 maig 2013. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els propers 7, 8 i 9 de juny, l’Esquiax Igualada serà seu del campionat comarcal de pàdel Punto Blanco en categoria masculina i femenina. El comarcal, que compleix la tercera edició, començarà amb una fase de qualificació i amb 3 categories.

Bon paper de l'equip en l'última jornada de lliga

Per primer cop, hi hauran premis en metàl·lic i te el suport de l’ajuntament d’Igualada, Punto Blanco i la botiga de roba Tot Marca. Les inscripcions és tanquen el proper dimecres dia 5.

Victòria davant el CP Navas

Última jornada i victòria important del Subaru B en la lliga catalana.

Josep Llorach/Toni Valldaura van caure en un igualadíssim partit 2-6, 6-4, 6-7 enfront Dídac Batlló/Jordi Guilanyà. Però Edgar Bisbal/Martí Mas van igualar guanyant 6-3, 6-0 la parella Francesc Serra/Dani Morales i finalment Àngel i Bernat Solé van donar el punt als anoiencs guanyant 6-1, 6-1 a Isaac Goila/Arnald Riu.

A falta de l’actualització dels últims resultats, l’equip Subaru és troba en tercera posició del seu grup amb opcions a pujar a 1a categoria. Els dos primers pugen de categoria i el tercer i quart classificat juguen la fase provincial.

Esquaix Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.