TORNAR

Èxit del torneig de pàdel del Club Can Busqué

Fins a un total de 58 parelles van participar-hi

esports
Dimarts, 21 maig 2013. 20:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest cap de setmana, el temps va picar l’ullet i es va poder celebrar amb total normalitat el torneig de pàdel previst. Al llarg de totes les jornades es van poder veure partits de tots els nivells de joc, des de les d’aquelles persones que s’estan iniciant amb aquest atractiu i divertit esport, com d’altres que ja fa temps que el practiquen i fan les delícies del públic assistent, amb punts més espectaculars.

Les parelles guanyadores de cada categoria

El dissabte per la tarda, prop d’un centenar de persones van acostar-se al Club Can Busqué Igualada, per veure els partits de pàdel i gaudir de l’excel·lent ambient que hi havia entre els participants del torneig, tot degustant un refrescant gintònic, a la barra de gintònics amb gran varietat de ginebres i tòniques de primera qualitat, amb les que el barman Alan, va fer amb molta cura i destresa, extraordinàries combinacions pels participants del torneig i el públic assistent.

En el terreny esportiu, cal destacar la gran participació que hi ha hagut amb un total de 58 parelles, que van disputar-se la victòria en les diferents categories del torneig, amb els següents resultats:

CATEGORIA CAMPIONS

femení bronze Maria Muñoz - Raquel Zambrana

femení plata Meritxell García - Lidia Torres

femení or Anna Claramunt - Glòria Ferre

mixtes bronze Xavier Mayor - Yolanda Gómez

mixtes plata Pere Puig - Glòria Farre

mixtes or Joan Pajares - Anna Claramunt

masculí bronze J. Mallart - J. Mallart Jr.

masculí plata Raul Criado - Nacho Perez

masculí or John López - Jaume Mallart

Aprofitem per felicitar la bona actuació dels jugadors i jugadores dels nostres equips, que van formar part de les parelles guanyadores de totes les categories i ser finalistes a la de bronze. Els nois van caure a les finals de les categories OR de mixtes i masculí.

Volem agrair i valorar molt positivament, la participació de parelles de tots els clubs de la propers a Igualada, Club Natació Igualada, Esquaix Igualada, Les Moreres, Dinàmic Sport i d’altres una mica mes llunyans com CT Olesa o Slam Pàdel, perquè creiem que és molt positiu que la gent que ens agradar aquest esport tinguem l’oportunitat i el plaer de participar en els respectius esdeveniments que anem organitzant, i d’aquesta manera fer encara més gran la família del pàdel.

També agrair als nostres sponsors i patrocinadors Restaurant Cal Taribó, Mesón del Cazador, La Sandwitxeria, Punto Blanco, Regió 7, Esports Sallés, Fuites Méndez i Posa’l el disc la seva col·laboració en el torneig, i esperem seguir comptant amb tots ells en properes ocasions.

Desitgem que hagueu passat una bona estona de pàdel a casa nostre, i poder comptar amb tots vosaltres en els propers tornejos que organitzem.

Can Busqué


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.