TORNAR

Joan Masip, al torneig internacional del SYOC amb la selecció espanyola

L’equip de Preferent encarrila l’ascens

esports
Dimarts, 14 maig 2013. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Joan Masip va prendre part el cap de setmana passat al SYOC (Spanish Youth Open Championship). El torneig, un dels més importants del calendari internacional per a joves, se celebra anualment a Platja d’Aro. El palista del CPP Igualada CTAI hi va anar en representació de la selecció espanyola tant en categoria individual com en dobles i per equips.

Delegació de la selecció espanyola al SYOC

A la modalitat individual, l’igualadí va quedar a la tercera posició del seu grup en perdre davant de Merardas Stankevicius (Lituània, 0-3) i Andreas Dilling (Dinamarca, 1-3) i guanyar a Luka Mladenovic (Luxemburg, 3-1). En dobles, el palista de l’Anoia va fer parella amb Abel Martínez (Calella), amb qui va caure a la primera ronda davant de la parella holandesa Bogie – Smid per 0-3.

Finalment, Joan Masip va participar a la competició per equips amb Espanya B, formant equip amb Ivan Pérez i Santiago Prieto. El combinat espanyol, amb l’igualadí com a doblista, va quedar segon del seu grup després de perdre davant de Bielorússia per 1-3 i de guanyar a Portugal per un ajustat i emocionant 3-2. Posteriorment, la primera ronda eliminatòria va enfrontar els espanyols amb Bèlgica, contra qui van perdre per 2-3.

L’equip de Preferent encarrila l’ascens

CPP Igualada 4 – CATT Sant Celoni 2

L’equip de Preferent del CPP Igualada CTAI va aconseguir diumenge passat una valuosa victòria a Les Comes davant del CATT Sant Celoni. Es tractava del partit d’anada de les semifinals del play-off pel títol de la lliga. Com que els dos primers classificats pugen a 3a nacional, aquestes semifinals a doble partit són, de fet, l’eliminatòria que decideix l’ascens. Els igualadins, doncs, es van imposar per 4-2 al primer classificat de l’altre grup a Les Comes, cosa que suposa un pas important de cara a l’ascens. Els anoiencs hauran de defensar aquest resultat a la pista del Sant Celoni diumenge que ve per tal de certificar l’ascens.

El partit va començar malament pels igualadins quan el visitant Adrià Reales es va imposar a Albert Kenji Matsuoka per 0-3. Seguidament, però, Joan Bertran i Francesc Masip van capgirar el marcador en derrotar a Jordi Valls i Xavier Lucea per 3-0 i 3-1, respectivament.

A la segona ronda, el conjunt visitant va tornar a colpejar per mitjà de la victòria d’Adrià Reales davant de Joan Bertran per 2-3. Els igualadins, però, van tornar a adjudicar-se els dos punts següents, aconseguint així el 4-2 definitiu. Els punts van ser obra d’Albert Kenji Matsuoka davant de Xavier Lucea per un ajustat 3-2 i de Francesc Masip davant de Jordi Valls per un també ajustat 3-0.

L’equip de 1a territorial haurà de seguir lluitant per la permanència

CN Sabadell 2 – CPP Igualada 4

L’equip de 1a territorial va deixar escapar diumenge passat la primera de les tres oportunitats que té per salvar la categoria. Els igualadins es van desplaçar al Vallès Occidental per disputar la primera de les eliminatòries de la fase de permanència davant del CN Sabadell, contra qui van perdre per 2-4.

El partit va començar bé pels interessos igualadins, amb la victòria de Joan Moriana davant de Toni López per un comodíssim 3-0. Tanmateix, la reacció dels locals va ser igual de fulgurant i es van adjudicar les següents tres partides per 0-3. Primer van ser Luis Primera i Ricard Martí qui van superar a Ferran Sallent i Juan Carlos Ortiz, respectivament, i posteriorment, Luis Primera va derrotar de forma ajustat a Joan Moriana.

Malgrat la remuntada dels locals, els igualadins encara van poder fer un segon punt per mitjà de Juan Carlos Ortiz, que va imposar-se per un ajustat 3-1 a Toni López. Finalment, però, el conjunt local va sentenciar la seva salvació gràcies a la victòria de Ricard Martí davant de Ferran Sallent.

La propera oportunitat de salvació pel CPP Igualada CTAI serà diumenge que ve a Les Comes davant del Bellvitge “A”.

CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.